Jobba hos oss — vi söker en producent!

Vi söker en idérik, kreativ och driven person med erfarenhet av att jobba med produktion av kulturarrangemang. Du jobbar uppsökande, tar emot förfrågningar och skapar nya koncept. Du kommer jobba med produktion, marknadsföring och utveckling av Mejeriets arrangemang i en grupp som producerar konsert-, film- och klubbprogram. Vi är ett kulturhus med inriktning på musik, så stort intresse för detta är viktigt.

Arbetet är förlagt till största del vardagar dagtid men även kväll och helg förekommer.

Mejeriet är beläget vid entrén till Lunds lummiga stadspark i en 120 år gammal mejerilokal. Sedan 1987 har vi haft en unik ställning i svenskt kulturliv genom vårt breda utbud av konserter, film, humor, klubbar och mycket mer.

Mejeriet föddes ur ett behov. Ett behov av att uppleva konserter, dans, film, konst och teater – men också att lära sig spela instrument, att spela i band och att arrangera konserter och festivaler. Det ideella engagemanget för Mejeriet är väldigt starkt och tack vare alla engagerade volontärer befinner sig verksamheten i ständig förändring. En sak ändras dock inte: Mejeriet drivs av kärlek.

Är du rätt person för jobbet? Vi väntar på dig!
Skicka din ansökan (personligt brev + CV), gärna med referenser och eventuella frågor, till jobba@kulturmejeriet.se

Anställningsintervjuer sker löpande från mitten av augusti.
Anställningsdatum 1 september eller efter överenskommelse.
Heltidstjänst (varav 50 % är vikariat) med 6 månaders provanställning.