Lunch

Vi har öppet dagtid för lunch och våra öppettider är måndag till fredag 11.30-14.30, boka gärna bord!

Mejeriets själ och innehåll spretar och ger utrymme för förändring och kreativitet. Vi samarbetar lokalt och internationellt men alltid med kvalité och kärlek för det vi gör. Precis så är konceptet bakom den mat vi serverar. Internationella smaker ena dagen och lokalt den andra. Vad du äter denna veckan hittar du nedan.  

_______________

LUNCHMENY V. 17

VECKANS VEGETARISKA 95:-
Vitlöksbakad portabello med myntacreme, granatäpple, valnötter och rostad potatis

VECKANS SALLAD 95:-
Sallad med varmrökt lax, matvete, fänkål, syrad schalotten och pepparotscreme

VECKANS FISK 125:-
Citronbakad torskrygg med brynt smör, mandelpotatis, ägg och sockerärtor

MÅNDAG 95:-
Hjortfärsbiff med enbärssås, saltgurka, rosmarinbakade morötter

TISDAG
Seranolindad kycklingfile med gremolata, potatiskompott och vårlök

ONSDAG
Stekt fläsk med löksås, pressgurka och rårörda lingon

TORSDAG
Torteloni fylld med ricotta och spenat med citronsås och torkad tomat

FREDAG

Vi tänder grillen och inviger terrassen med att grilla kryddmarinerad pluma och portabello och serverar tillbehör i bufféform


I LUNCHEN INGÅR VATTEN, SALLADSBUFFE & NYBAKAT BRÖD

KAFFE PÅ MATEN 15:-

KAFFE & PRALIN PÅ MATEN 29:-

________________

Vi vill ge dig den bästa upplevelsen och därför rekommenderar vi att du bokar bord. När bokningen är genomförd får du ett bekräftelsemail, där kan du också justera din bokning. Vi tar förhandsbokningar fram till 10:00 den aktuella dagen, därefter är du välkommen på drop in.

Kontakta gärna oss om du har frågor om hur du bokar bord, allergier, tillgänglighet och så vidare.