Lunch

Från den 4:e september öppnar vi upp för lunch och vi ser framemot att fylla huset med gäster även dagtid. Lunchens öppettider är måndag till fredag 11.30-14.30, boka gärna bord!

Mejeriets själ och innehåll spretar och ger utrymme för förändring och kreativitet. Vi samarbetar lokalt och internationellt men alltid med kvalité och kärlek för det vi gör. Precis så är konceptet bakom den mat vi serverar. Internationella smaker ena dagen och lokalt den andra.  Vad du äter denna veckan hittar du nedan.  

_______________

LUNCHMENY V.42

VECKANS VEGETARISKA 95:-

Spenatrisotto med örtolja och palsternackschips

VECKANS PASTA 95:-

Penne med vildsvinsragu, basilika och parmesanchips

VECKANS FISK 125:-

Makrill med gratinerad gemsallad, tomatvinegrätt och palsternackspuré

MÅNDAG 95:-

Pulled pork i rostat pretzelbröd med syrad lök, coleslaw och timjanrostad potatis

TISDAG

Isterband med dillstuvadvpotatis, inlagda rödbetor och skånsk senap

ONSDAG

Kålpudding med gräddsås och rårörda lingon

TORSDAG

Kryddbakad flankstek med potatisgratäng, bakad vårlök, choklad och rödvinsås

FREDAG

Kycklingfile fylld oliver och fetaost med mangosalsa och rostad kålrabbi

I LUNCHEN INGÅR VATTEN, SALLADSBUFFE & NYBAKAT BRÖD

KAFFE PÅ MATEN 15:-

 

________________

Vi vill ge dig den bästa upplevelsen och därför rekommenderar vi att du bokar bord. När bokningen är genomförd får du ett bekräftelsemail, där kan du också justera din bokning. Vi tar förhandsbokningar fram till 10:00 den aktuella dagen, därefter är du välkommen på drop in.

Kontakta gärna oss om du har frågor om hur du bokar bord, allergier, tillgänglighet och så vidare.