Lunch & Sommarmeny

Under sommaren har restaurangen öppet både för lunch och kvällstid med en härlig sommarmeny under alla våra Sommarterrass arrangemang. Det är utomhusbio under stjärnorna, spännande quiz där ni tävlar i lag och landets komikerelit kommer och underhåller. Samtliga arrangemang hittar ni i vårt program.

Vi har öppet dagtid för lunch tisdag till fredag 11.30-16.00 och kvällstid beror på programmet så ta en titt där. Våra kvällsarrangemang är oehört populära så rekommenderar att boka bord!

Bordsbokning för arrangemang öppnar två veckor innan arrangemangets datum. Är det fullbokat, kom ner ändå, vi har över 200 sittplatser för drop-in gäster och såklart kan man ta del av sommarmenyn och arrangemanget från alla sittplatser.

Mejeriets själ och innehåll spretar och ger utrymme för förändring och kreativitet. Vi samarbetar lokalt och internationellt men alltid med kvalité och kärlek för det vi gör. Precis så är konceptet bakom den mat vi serverar. Internationella smaker ena dagen och lokalt den andra. Vad du äter denna veckan hittar du nedan.  

_______________

LUNCH STÄNGT V. 33-34

Vi öppnar åter Måndag 27/8, Välkomna

I LUNCHEN INGÅR VATTEN, SALLADSBUFFE & NYBAKAT BRÖD

KAFFE PÅ MATEN 15:-

KAFFE & PRALIN PÅ MATEN 29:-

________________

Vi vill ge dig den bästa upplevelsen och därför rekommenderar vi att du bokar bord. När bokningen är genomförd får du ett bekräftelsemail, där kan du också justera din bokning. Vi tar förhandsbokningar fram till 10:00 den aktuella dagen, därefter är du välkommen på drop in (gäller enbart lunchen).

Kontakta gärna oss om du har frågor om hur du bokar bord, allergier, tillgänglighet och så vidare.