Lunch

Vi har öppet dagtid för lunch måndag till fredag 11.30-14.30 och kvällstid beror på programmet så ta en titt där.

Mejeriets själ och innehåll spretar och ger utrymme för förändring och kreativitet. Vi samarbetar lokalt och internationellt men alltid med kvalité och kärlek för det vi gör. Precis så är konceptet bakom den mat vi serverar. Internationella smaker ena dagen och lokalt den andra. Vad du äter denna veckan hittar du nedan.  

_______________

LUNCH V. 43

VECKANS PASTA 95 kr
Penne med rostadpaprikasås och oregano, toppas med fetaost och krossade valnötter

VECKANS VEGETARISKA 95 kr
Chiligryta med oumph och smörbönor serveras med örtkokt ris

VECKANS FISK 125 kr
Panerad sej med potatispuré, remouladsås samt grön ärt-och mynta kompott

MÅNDAG 95 kr
Sesampanerad kycklingfilé med chiliaioli, koriander- och tomatsalsa samt glasnudelsallad

TISDAG 95 kr
Gulaschgryta på högrev med kokt potatis och vispad citron creme fraiche

ONSDAG 95 kr
Ölkokt skinkstek serveras med smörbakad brysselkål, löksky samt persiljepotatis

TORSDAG 95 kr
Vitlök- och örtstekt flankstek, plommonchutney, brässerad endiv och rostad potatis

FREDAG 95 kr
Persiljejärpar serveras med gräddsås, picklad rödbeta och kokt potatis

I LUNCHEN INGÅR VATTEN, SALLADSBUFFE & NYBAKAT BRÖD

KAFFE PÅ MATEN 15:-

KAFFE & PRALIN PÅ MATEN 29:-

________________

Vi vill ge dig den bästa upplevelsen och därför rekommenderar vi att du bokar bord. När bokningen är genomförd får du ett bekräftelsemail, där kan du också justera din bokning. Vi tar förhandsbokningar fram till 10:00 den aktuella dagen, därefter är du välkommen på drop in (gäller enbart lunchen).

Kontakta gärna oss om du har frågor om hur du bokar bord, allergier, tillgänglighet och så vidare.

Följ oss på instagram @mejerietmatochdryck