Lunch

Vi har öppet dagtid för lunch och våra öppettider är måndag till fredag 11.30-14.30, boka gärna bord!

(Sista lunchen för säsongen 21/12, vi är tillbaka 8/1-2018) 

Mejeriets själ och innehåll spretar och ger utrymme för förändring och kreativitet. Vi samarbetar lokalt och internationellt men alltid med kvalité och kärlek för det vi gör. Precis så är konceptet bakom den mat vi serverar. Internationella smaker ena dagen och lokalt den andra. Vad du äter denna veckan hittar du nedan.  

_______________

LUNCHMENY V.50

VECKANS VEGETARISKA 95:-

Rödbetsrisotto med rödbetschips

VECKANS PASTA 95:-

Tortelini fylld med ricotta spenat serveras med gorgonzolasås och bladspenat

VECKANS FISK 125:-

Gravad lax med dillstuvad potatis, hovmästarsås och citron

MÅNDAG 95:-

Kryddstekt fläskfilé med grillad paprikasås, zucchini och rostad potatis

TISDAG

Kycklingfrikasse med dragon och vitlökskota morötter

ONSDAG

Bräckt oxbringa med pepparotsås rostad rotselleri och saltgurka

TORSDAG

Örtstekt karré med syltad pumpa, pumpapure och dragonsky

FREDAG

Köttfärslimpa fylld med bacon och cilli med dragonsky och örtstekta champinjoner

I LUNCHEN INGÅR VATTEN, SALLADSBUFFE & NYBAKAT BRÖD

KAFFE PÅ MATEN 15:-

KAFFE & PRALIN PÅ MATEN 29:-

________________

Vi vill ge dig den bästa upplevelsen och därför rekommenderar vi att du bokar bord. När bokningen är genomförd får du ett bekräftelsemail, där kan du också justera din bokning. Vi tar förhandsbokningar fram till 10:00 den aktuella dagen, därefter är du välkommen på drop in.

Kontakta gärna oss om du har frågor om hur du bokar bord, allergier, tillgänglighet och så vidare.