Biljetter ute nu!

CHERRIE + Siste April Klubben

DJ: Fatima Osman & Murat Dal

I vanlig ordning slår Mejeriet på stora trumman under Valborgsfirandet med en dunderkväll, den här gången med Cherrie live på scen

Cherrie’s #RnB4Utour besöker Lund till Valborg, 30 april!

I vanlig ordning slår Mejeriet på stora trumman under Valborgsfirandet med en dunderkväll, den här gången med Cherrie live på scen. Vi har även grymma Fatima Osman & Murat Dal bakom DJ-båset.

CHERRIE
R&B-stjärnan Cherrie är hetare än någonsin. Med nytt album, två Grammisnomineringar och en hjärtemoji från självaste Rihanna för videon ”163 För evigt” gör sig Cherrie redo för att bjuda på mer. Framgångarna till trots har Cherrie aldrig förlorat kontakten med uppväxtorten Rinkeby och den inre gemenskap som inspirerat starkt till hennes texter och sound. En gemenskap som fyller Cherrie med kärlek, engagemang och energier hon gärna delar med sig av på scenen. Under skandinavienturné backas Cherrie av ett liveband.

Cherrie är senast aktuell med singeln ”Kungsliften” ihop med Fricky. 2018 kom hennes andra album ”Araweelo” som gav henne två Grammisnomineringar för Årets Artist och Årets Pop.
2017 vann hon pris i P3 Guld och Grammis för årets hiphop/soul och sommarpratade i Sveriges Radio P1. Året därpå hade SVT Edit-serien Cherrie – ut ur mörkret premiär på SVT Play. En serie där Cherrie ville lyfta människorna bakom statistiken när medier rapporterar om dödsskjutningar. Hon ville inspirera andra med sin musik och visa en väg ut ur mörkret. I serien kunde tittaren följa artisten på turné men också hem till Rinkeby.

“Cherrie har ett så precist, så inkännande sätt att uttrycka förortens både samhälleliga utanförskap och inre gemenskap att det är omöjligt att inte känna igen sig om man någonsin vuxit upp eller levt i en” DN 4/5

FATIMA OSMAN
Fatima Osman är utan tvekan ett namn att lägga på minnet. Efter att ha gjort succé i fyra års tid på hiphop-scenen överraskade den sudanesisk-svenska DJ:n Fatima Osman sin publik då hon gjorde en tvär sväng in i housemusikens värld. Med sin skarpa mixing-teknik, sitt unika musiköra och en enastående förmåga att förtrolla publiken blev hon snabbt en DJ att hålla koll på. I somras har hon bland annat stått bakom båset i festivaler som Way out West och PLX. Som mixtape-redaktör för det svenska magasinet ”Radar Collective” skapar hon även en plattform för andra DJ:s både i och utanför landet.

Fatimas förkärlek för allt ifrån Detroit-techno, till sydafrikanskt house & italodisco präglar hennes mångsidiga stil som svänger från mörkt och industriellt till upplyftande och lekfullt. Publiken kan alltid vänta sig en energisk kväll när den här diskodrottningen står bakom mixerbordet och får dansgolvet att skaka i takt till häftiga bastrummor, perkussioner och hänförande rytmer.

I samarbete med Radio AF - www.radioaf.se
18 årsgräns

Du kanske också gillar