Biljetter ute nu!!

Emil Jensen – ‘En gemensam galning’

Emil Jensen är tillbaka med ny föreställning, nytt album och stor turné. Vi presenterar två kvällar på Lunds Stadsteater i mars!

Efter sina hyllade liveföreställningar och sommar– och vinterprat i radio, är Emil Jensen tillbaka i höst med nytt album och ny föreställning med titeln ”En gemensam galning”.

–Det känns viktigare än någonsin att ingjuta lite hopp, mod och mänsklig värme och försöka sprida lite yttrandetrygghet. Varje dag är en valdag och varje promenad är en prideparad, säger Emil själv om föreställningen.

Emil Jensens liveframträdanden är just som sommarprat på scen, där hans låtskatt varvas med personliga mellansnack, komik och allvar, i en helt egen blandning.

Genom åren har Emil prisats för sin ordkonst och musik, men också för det engagemang som löper genom hans texter och artisteri och inte lämnar någon oberörd.

Förra succéföreställningen ”Flyktpotatis” lockade över 20 000 besökare över hela landet och avslutades på ett fullsatt Cirkus i Stockholm. Emil har fått ta emot mängder med priser genom åren och fick senast 2017 Evert Taube-priset för sitt låtskrivande. Just nu är han artist in residens på Vara Konserthus, han hörs på söndagar i ”Godmorgon, världen!” i Sveriges Radio och återkommande i ”Tankar för dagen”. Eller ”Tvångstankar för dagen” som Emil själv kallar det.

Du kanske också gillar

2018/12/15

Markus Krunegård + Klubb: No Time For Us

Aktuell med albumet ”I huvet på en idiot, i en bar, på en Ö, i ett hav, på en Ö. Se landets finaste popröst på Mejeriet!

2018/12/25

Juldagen med Familjen (live) — Mejeriet

Vi ger er allt ni vill ha när julbord och soffhäng är avklarat. Fullknök dansgolv, liveakter och bästa vinterterrassen!

2019/02/08

Caesars

20 år efter debuten är bandet bakom hits som 'Jerk it Out' och 'Over 'for it started' tillbaka med en efterlängtad turné.