Bo Stief´s Dream Team

Bo Stief – bas, Krister Jonsson – gitarr, Ayi Solomon – percussion

Klubb Plektrum har bjudit högklassig jazz på Mejeriet i närmre 30 år. Såhär spenderar du dina lördagseftermiddagar bäst i vinter!

Inget förköp

Plektrum

Klubb Plektrum är ditt skönaste lördagseftermiddagshäng, ett 25-årigt örhänge i Lunds musikliv! Jazz, folk, ethno och annan fin musik bjuds från scenen. Mejeriets Bar serverar varje vecka två varmrätter varav en alltid är vegetarisk. Det finns även fika, kakor, öl, vin och drinkar.

Än en gång bjuder vi på ett fantastiskt fynd från Copenhagen Jazz Festival! Dessa tre sagolika musikanter skapade i all ödmjukhet en av årets absoluta höjdpunkter med sitt närmast telepatiska samspel, kryddat med sväng, hårt ös, mjuk lyrik och underfundig humor.
Att Krister Jonsson är en gitarrist i världsklass – på riktigt – vet vi redan. Men i det här sammanhanget, med en dansk superbassist och ghanansk rytmfantom, får vi ännu en gång en ny dimension av denna svenske ”hidden treasure”.

Restaurangen serverar ett urval av varma och kalla rätter och matgäster har möjlighet att boka bord och då få bordservering på plats. Såklart går det bra att komma på dörren och större delen av våra sittplatser är till för drop-in gäster. Välkommen!

Du kanske också gillar