Bo Stief´s Dream Team

Bo Stief – bas, Krister Jonsson – gitarr, Ayi Solomon – percussion
Denna programpunkt har redan varit. Klicka på hjärtat för att läsa det aktuella programmet.

Plektrum

Klubb Plektrum är ditt skönaste lördagseftermiddagshäng, ett 28-årigt örhänge i Lunds musikliv! Jazz, folk, ethno och annan fin musik bjuds från scenen. Mejeriets bar och restaurang serverar en brunchtallrik i två serveringar och varmrätter. Det finns även fika, kakor, öl, vin och drinkar.

Än en gång bjuder vi på ett fantastiskt fynd från Copenhagen Jazz Festival! Dessa tre sagolika musikanter skapade i all ödmjukhet en av årets absoluta höjdpunkter med sitt närmast telepatiska samspel, kryddat med sväng, hårt ös, mjuk lyrik och underfundig humor.
Att Krister Jonsson är en gitarrist i världsklass – på riktigt – vet vi redan. Men i det här sammanhanget, med en dansk superbassist och ghanansk rytmfantom, får vi ännu en gång en ny dimension av denna svenske ”hidden treasure”.

Restaurangen serverar ett urval av varma och kalla rätter och matgäster har möjlighet att boka bord och då få bordservering på plats. Finns inte datumet i vårt bokningssystem är det för närvarande fullbokat i restaurangdelen. Såklart går det bra att komma på dörren och större delen av våra sittplatser är till för drop-in gäster som också kan ta del av hela vår meny. Välkommen!

Veckans vinyl-DJ: Basisten Jonny Åhman!

Du kanske också gillar