Good Harvest

Support: Crying Day Care Choir

Efter en sommarturné tillsammans med Per Gessle kommer nu Good Harvest till Mejeriet för en headline konsert.

Good Harvest, som består av Hanna Enlöf och Ylva Eriksson, träffades när de spelade i samma band i hemstaden Falun. När bandet splittrades insåg duon att de inte behövde några andra än varandra, akustiska gitarrer och utsökt sammanflätat stämsång för att kunna skapa den känslofyllda musik de ville. Sagt och gjort – Good Harvest bildades. Genombrottet kom med en hyllningscover till Joni Mitchell, ”Woodstock”, vars livevideo i skrivande stund har nått nästan tre miljoner visningar på Facebook. En av duons stora fans är Per Gessle, som nästan direkt signade Good Harvest som första akt ut till sitt egna skivbolag.

I skrivande stund har Good Harvest delat med sig av en EP och ett större antal singlar, som alla har tagits emot med glädje av deras ständigt växande fanskara. I februari agerade duon förband åt Christian Kjellvander när han besökte Mejeriet, och i sommar kommer öppnade dem för självaste Kris Kristofferson samt Per Gessle under deras Sverigespelningar. Good Harvest har inlett 2017 starkt i och med debutskivan som landat och uppfyllde precis alla förväntningar man kan ha på en duo av detta slag.

Räkna med att få höra det bästa under den omfattande höstturnén.

Support: Crying Day Care Choir
Folkpopbandet, består av äkta makarna Jack och Sara Elz och Jacks bror Bill Nystedt. Deras harmonifyllda melodier i samverkan med bandets musikaliska talanger på såväl ukelele, gitarr och slagverk har resulterat i låtar som liknats med Fleet Foxes, The Lumineers och Edward Sharpe & The Magnetic Zeros. 

Du kanske också gillar

2017/11/06

José González & The String Theory

Ett unikt möte mellan José Gonzalez och kammarorkestern The String Theory.

2017/11/09

Kevin Morby (us)

Kevin Morby har etablerat sig som en artist och låtskrivare utav rang.

2017/11/15

Jesca Hoop (us)

Bohemisk folkindie från Kalifornien.