Anna Lund´s Hurrakel & Mattias Ståhl

Klubb Plektrum har bjudit högklassig jazz på Mejeriet i närmre 30 år. Såhär spenderar du dina lördagseftermiddagar bäst i vinter!

Inget förköp

Plektrum

Klubb Plektrum är ditt skönaste lördagseftermiddagshäng, ett 25-årigt örhänge i Lunds musikliv! Jazz, folk, ethno och annan fin musik bjuds från scenen. Mejeriets Bar serverar varje vecka två varmrätter varav en alltid är vegetarisk. Det finns även fika, kakor, öl, vin och drinkar.

Trumslagare Lund går från klarhet till klarhet som en oerhört personlig artist. I hennes konstnärskap kan performance, bild och ljud blandas. I gruppen Hurrakel ligger dock tyngdpunkten på rolig och modern jazz. Lite skruvade kompositioner som serveras med ett oerhört sväng, för Anna Lund är ett rytmfenomen med starkt karismatisk utstrålning. Vid det här besöket gästar en annan vårt lands stora jazzpersonligheter gruppen – vibrafonisten Mattias Ståhl. Idèn till konserten uppstod när Anna var huvudperson på Jazzklubben Underground på Mejeriet och Mattias hoppade in på några låtar; då sa vi att de måste får göra en ”full-längdare” ihop. Så, varsågoda!

Restaurangen serverar ett urval av varma och kalla rätter och matgäster har möjlighet att boka bord och då få bordservering på plats. Såklart går det bra att komma på dörren och större delen av våra sittplatser är till för drop-in gäster. Välkommen!

Du kanske också gillar