Biljetter ute nu!

Junior Brielle

Bröderna har fångat många hjärtan från scen under succéåret. Snart kommer debutalbumet och fler spelningar 2019.

JUNIOR BRIELLE

2018 har varit ett otroligt år för bröderna från Brunflo. “Årets debut” sa Fredrik Strage i Nyhetsmorgon, P3 utsåg dem till “Framtidens artist” och de nominerades till en Grammis för Årets Nykomling.

Singlarna “VM 94” och “Love” parkerade sig stadigt på radions listor och Spotifys mest prestigefyllda spellistor. Vi har kunnat se duon på DN Kulturs framsida och legendariska sport-journalisten Mats Nyström läste upp en krönika till bröderna i P3:s populära morgonprogram. Allt detta på mindre än ett år sedan debut-EPn “Blod”.

Efter att ha avverkat flera slutsålda spelningar i både Sverige och Norge med brutal allsång och många sönderslagna datorer har duon visat vad de går för på scen. 2019 väntar större scener och debutalbum. Vi längtar redan till spelningen på den hypade megafestivalen Lollapalooza. Vi är tvärsäkra, framtiden är Junior Brielles!

“Junior Brielle gör musik för oss som växte upp med Kent och dansade till Robyn. Duon har hittat ett sound för alla ledsna själar som ändå inte bangar sena kvällar på ett dansgolv. - Hymn”

Du kanske också gillar

2019/03/01

[ingenting]

Aktuella med albumet #STXLM gör [ingenting] en intim klubbspelning på Mejeriet.

2019/04/05

Hurula

Albumaktuella Hurula gör tre stopp i Sverige nästa år där bland Mejeriet, Lund