Little Jinder

Högaktuell med ny singel och kommande albumsläpp, står det nu klart att Little Jinder återvänder till Mejeriet den 17 november!

Högaktuell med ny singel och kommande albumsläpp, står det nu klart att Little Jinder återvänder till Mejeriet den 17 november!

De senaste åren har Little Jinder, bortom rubriker, TV-program och sociala medier, stått för några av Sveriges mest unika och formidabla poppärlor. Hon gjorde sommarens enda spelning på festivalen Way Out West i Göteborg – en spelning som hyllats brett av både fans och kritiker. I augusti släpptes den nya singeln "Pinocchio", och i höst väntar ett nytt album med namnet "Hej då".

Little Jinder hör till den nya skolans popstjärna som inte drar sig för att säga hur det verkligen är – både på och utanför scenen. Med ärligheten i första rummet har Josefine Jinder tagit den svenska popen till en ny nivå, och är idag en given popstjärna för emoji-generationen. Hennes uttryck är alltjämt unikt, och hon lyckas med smittsamma melodier, innovativa produktioner och ett personligt om än universellt berättande förmedla historier som ingen annan. Missa henne inte live på Mejeriet i november!

Du kanske också gillar

2018/11/03

Anna Calvi (uk)

Anna Calvi har kallats "det bästa sedan Patti Smith" och jämförs musikaliskt med giganter som Nick Cave och PJ Harvey!