Konserten är utsåld!

Oskar Linnros

Oskar Linnros är äntligen tillbaka med nytt album och turné och kommer givetvis till Mejeriet!

Slutsålt

Konserten är utsåld!

Oskar Linnros har varit en del av vår musikscen i över ett decennium och ses numera som en nyckelspelare i utvecklingen av svensk popmusik. Med det sjufaldigt Grammisnominerade albumet Vilja Bli (2010) startade han den våg av euforisk soul på svenska som kom efter, och med den mångbottnade, platinasäljande uppföljaren Klappar och Slag (2013) ritade han återigen om kartan för svensk musik.

För knappt en månad sedan presenterade Oskar Linnros Väntar – hans första egna släpp på fyra år. Väntar är det första i raden av släpp under det kommande året och är en samling låtar om gränslöshet, om att övervinna rädslan för nyhetssändningarnas katastrofer och att hitta en plats i en stängd värld. Vi hör en Oskar Linnros i sitt livs form – på en tron av driven orkestral pop, mångbottnade texter och stilrena melodier.

– Jag märker att de gamla låtarna fortsatt tala till folk medan jag varit tyst. Men efter att de nya låtarna släppts har jag märkt att jag kommit närmare de som lyssnar, som att jag äntligen nått fram. Nu väntar jag bara på att få mötas på riktigt, sjunga se folk i ögonen.

Röster om Väntar:
”Bäst… ett lysande modernt stycke soulpop om tillit i relationer." (Bäst, Aftonbladet)
”…det är sensuellt och sexigt med lätt hand och håller rena rama Prince-klassen" (GeGeGe, GP)
"Att skriva något som ens kan röra sig i närheten av det mästerverket (Den blomstertid nu kommer, anno 1695) utan att falla i bitar är svårt, på gränsen till omöjligt, men Oskar Linnros fixar det” (Psalm för skolgårdar, Jan Gradvall, Di)

Du kanske också gillar

2017/11/03

Lorentz

Med ikoniska texter, unik leverans och ljudbilder som berör och pulserar om vartannat har Lorentz tagit Musiksverige med storm.

2017/11/09

Kevin Morby (us)

Kevin Morby har etablerat sig som en artist och låtskrivare utav rang.

2017/11/06

José González & The String Theory

Ett unikt möte mellan José Gonzalez och kammarorkestern The String Theory.