Bordsbokning möjlig två veckor innan arrangemanget

På Styret

En gameshow filmad från ett cykelstyre! Kom och tävla med oss!

Fri entré

På styret

På Styret är en gameshow där ditt lag ska gissa var nästa cykeltur tar oss. Samla ett lag om max 5 personer och tävla mot andra lag. Varje fredagskväll åker vi på tre nya resor, ni möter kända ansikten och svarar på frågor från nutid och dåtid om kultur, krog, nöje och arkitektur. Vi lovar att detta är bättre än tv.

Nytt för årets säsong är att varje kväll kommer ni tas med på en längre resa ut på Skånes landsbygd. På Styret är en gameshow där ditt lag ska gissa vart cykelturen tar oss! Ni följer resan på storbild i Mejeriets konsertsal och längs vägen ställs kluriga ledtrådar skrivna av David Persson, skånsk mästare i ordvitsar. Bättre än TV!

Restaurangen öppnar klockan 18.00
(På Styret håller till inomhus i vår konsertsal där vi skapar en mysig miljö)
Arrangemanget börjar 20.00

Matgäster kan i förväg boka bord på vår uteservering eller sitta vid drop-in bord på vår gårdsplan.
Alla platser har god uppsikt över programmet och du har möjlighet att ta del av vår sommarmeny.

Boka bord i förväg: Klicka på ikonen för bordsbokning till vänster och välj det datum du vill komma till oss! Bordsbokning är möjlig två veckor innan arrangemangets datum. Syns inte datumet är antingen inte datumet släppt eller så är det fullbokat!

När det är sommar slår vi på Mejeriet upp dörrarna till vår terrass igen! Vi tänder kulörta lyktor, spänner upp segeltaken och dukar upp på trädäcket för vår sommarmeny med nya rätter och drycker. Det händer en massa skoj nästan alla dagar i veckan; Utomhusbio, humor, musik, quiz i olika format och så klart vår lördagsklubb - Sommarstället. Läs mer om allt som händer i programmet här på hemsidan. Välkomna!

På Styret är en del av Sommarlund.