Begränsat antal "Early bird"-biljetter!

Siste Aprilklubben – Live: Lamix & Gina040

Mejeriet och Radio AF presenterar stolt Lamix live på Siste Aprilklubben!

Under flera år har Mejeriet och Radio AF presenterat den fetaste klubben på valborg.

Succén fortsätter: Radio AF & MEJERIET presenterar stolt SISTE APRILKLUBBEN på Mejeriet. En självklar avslutning på Valborgsfirandet i Lund! Missa inte vårens fetaste fest ett flaskkast från Stadsparken. Ingen studentlegitimation krävs.

Live: LAMIX
Lamix har på egen hand lyckats bygga en stark fanbase och med sommarens stora hit ”Hey Baby” skrev han in sig som en självklar del av framtidens hiphopscen; närmare fyra miljoner streams och fullsmockade spelningar talar sitt tydliga språk. Våren och resten av framtiden tillhör Lamix. Lamix debut-EP "Ingen som hör" finns nu ute och i vår kommer han till Valborgsklubben. På scen ca 23.30.

Live: Gina040
Malmös alternativa Hip Hop-rojalitet och undergroundartist Gina040 kommer upp från stans mörka industriområden för att ta sig an Lund och Mejeriets scen som en eldorkan som kommer brinna långt efter Valborg. Med ett helt eget sound inspirerat av Tommy Genesis och Lady Leshurr och utan något som helst filter uttrycker sig Gina040 i rap, sång, och beats. Senaste gången Gina040 intog Mejeriets scen var det bredvid Cleo och Cora Onori och i Gaffas specialartikel "Urbana Underbarn" skriver Veronica Larsen: "Ärliga känslor och ärlig musik. Gina040 är en inspiratör"

Bakom skivspelarna står Radio AF:s musikprogram och bjuder på allt från house och punk till dancehall och mer svensk hiphop.

Du kanske också gillar

2018/04/13

Jireel

Senast han var här var på Valborg förra året men nu är han tillbaka!

2018/03/24

Jonas Lundqvist

Äntligen kommer Jonas Lundqvist tillbaka till Mejeriet aktuell med ett nytt album.

2018/05/05

Klubb BARS: Parham

Parham är en av de mest spännande artisterna i Sverige just nu, aktuell med sitt tredje album 'Torsken'!