Slowgold

Support: Technicolor Poets

Tidlösa, poetiska historier som bärs fram genom drömsk prärierock.

Slowgold är Amanda Wernes musikaliska alias. Hon skapar tidlösa, poetiska historier som bärs fram genom drömsk prärierock. En recensent beskrev musiken som att falla handlöst med vetskapen om att landa mjukt.
Under 2015 släppte Slowgold albumen Stjärnfall och Glömska. Båda albumen hyllades unisont av såväl svensk som utländsk press. Du har efter det sett och hört henne i alla möjliga sammanhang. Hon har turnerat med Lars Winnerbäck och Ebbot. Hon har prytt omslaget till Sonic Magazines stora Göteborgsnummer där det även fanns en lång intervju med henne. Hon sjöng på flera låtar på Freddie Wadlings sista skiva och när Freddie gjorde sina sista tre spelningar var hon och sina medmusikanter från Slowgold med som kompband.

Nya albumet ‘Drömmar’ släpptes 3 feb 2017.

TECHNICOLOR POETS
Med hjälp av drömska melodier, reverb och oljud väver Technicolor Poets psykedeliska ljudmattor för kropp och själ.
Med spelningar på festivaler som Duna Jam, Psykjunta och Copenhagen Psych Fest samt tre fullängdsskivor i bagaget bjuder bandet på en live-uppelevlse som försätter lyssnaren i trans som bryts upp lika snabbt som de mullrande trummorna. Efter ett kort uppehåll är Technicolor Poets äntligen tillbaka och är aktuella med en ljudinstallation ihop med poeten Per Linde som just nu visas på Moderna Museet i Malmö.

Du kanske också gillar

2017/06/27

Father John Misty (us)

Den alternativa rockscenens absolut största namn släpper ny skiva och kommer till Mejeriet i sommar!

2017/05/16

Anders & Måns visar framfötterna

Anders & Måns testar nytt material till en show som har premiär i höst!