Mejeriets Musikskola i Lund

Musikskolan

Lär dig spela på Mejeriets Musikskola i Lund. Vi vet att det är viktigt att uppleva och skapa kultur, därför har vi drivit musikskola sedan mer än 20 år. Vi vill att du ska komma precis som du är och vi lovar att du ska känna dig hemma hos oss. Våra lärare anpassar sig efter dina behov och hjälper dig utvecklas och hitta ditt uttryck oavsett var du kommer ifrån, vad du kan eller vem du är.

Som elev hos oss kan du gå solo, i grupp eller i band (ensemble) och utvecklas på följande instrument: sång, gitarr, elgitarr, piano, keyboard, trummor, elbas, kontrabas, saxofon, musikproduktion och ensemble. En termin innehåller 12 lektioner och vi ses eftermiddagar och kvällar. I slutet av varje termin hjälpts vi åt att arrangera en konsert på Mejeriets stora scen – under kvällen får du möjlighet att uppträda och möta en publik. Musikskolan har inga åldersgränser och alla är välkomna!

Vad kostar Mejeriets musikskola?
Terminsavgiften för 12 lektioner á 22,5 minuter är 2.350 kr. Undervisningen sker vanligtvis enskilt, men om man hellre vill vara två elever samtidigt och dela på 45 minuter är detta också en möjlighet.

Jag vill anmäla mig!
Välkommen! Fyll i anmälningsformuläret här nedanför så hör vi av oss så fort vi kan erbjuda en ledig plats. Observera att anmälan inte är bindande förrän du tackat ja till en erbjuden plats. Vi ser fram emot att höra från dig!

Säkerhetskod:
security code
Ange säkerhetskoden:

Skicka