Mejeriets Musikskola i Lund

Musikskolan

Lär dig spela på Mejeriets Musikskola i Lund! Vi vet att det är viktigt att uppleva och skapa kultur, därför har vi drivit musikskola sedan mer än 20 år. Vi vill att du ska komma precis som du är och vi lovar att du ska känna dig hemma hos oss. Våra lärare anpassar sig efter dina behov och hjälper dig utvecklas och hitta ditt uttryck oavsett var du kommer ifrån, vad du kan eller vem du är.

Som elev hos oss kan du få undervisning i: sång, gitarr, elgitarr, piano, keyboard, trummor, elbas, kontrabas, saxofon och musikproduktion. En termin innehåller 12 lektioner och vi ses eftermiddagar och kvällar. I slutet av varje termin hjälpts vi åt att arrangera en konsert på Mejeriets stora scen – under kvällen får du möjlighet att uppträda och möta en publik. Musikskolan har inga åldersgränser och alla är välkomna!

Vad kostar det att gå på Mejeriets musikskola?
Terminsavgiften för 12 lektioner á 22,5 minuter är 2 450 kr 
(gäller alla kurser utom saxofon, se lite längre ner!).

Undervisningen sker vanligtvis enskilt, men om man hellre vill vara två elever samtidigt och dela på 45 minuter är detta också en möjlighet. Vill du ha dubbel lektionstid eller läsa två kurser går detta också bra. Då får du dessutom 500kr i rabatt. 

Läser du en instrumentkurs kombinerad med kursen ”Musikproduktion” får du hela 700kr i rabatt.

Upplägget för saxofonundervisningen skiljer sig lite från vårt övriga utbud. Här erbjuder vi antingen 6 lektioner á 45 minuter för 2 450kr, eller 12 lektioner á 45 minuter för 4 400kr.

Jag vill anmäla mig!
Välkommen! Fyll i anmälningsformuläret här nedanför så hör vi av oss så fort vi kan erbjuda en ledig plats. Observera att anmälan inte är bindande förrän du tackat ja till en erbjuden plats.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Säkerhetskod:
security code
Ange säkerhetskoden:

Skicka