27:e april, 2022

Vi söker personal till en rad positioner i vårt crew!

Vi söker kock!

Nu söker vi en kock till Mejeriets crew i sommar. Förutom att du är proffsig och jätteengagerad så värdesätter vi snällhet, ödmjukhet och initiativförmåga. I rollen har du fokus på kvalitet och nöjda gäster och du har minst ett par års erfarenhet och bra driv. Det är emellanåt högt tempo och tjänsten kräver en organiserad person. Under sommaren har vi öppet onsdag till lördag kväll där vi serverar upp emot 300 gäster a la carte på vår innergård i samband med våra populära sommararrangemang (standup, konserter och quiz).

Skicka din ansökan till 

Anställningsintervjuer: sker löpande.
Varaktighet: 2022.06.13 – 2022.08.31. Möjlighet till fortsatt jobb på deltid under hösten finns.
Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Vi söker en entrévärd!

Nu söker vi en entrévärd till Mejeriets crew. Förutom att du är proffsig och engagerad så värdesätter vi snällhet, ödmjukhet och initiativförmåga. Du är lugn, effektiv och kan hålla huvudet kallt. Det är emellanåt högt tryck och tjänsten kräver en organiserad person.

Vi söker en bartender!

Nu söker vi fler bartenders till Mejeriets crew. Förutom att du är proffsig och engagerad så värdesätter vi snällhet, ödmjukhet och initiativförmåga. Du är positiv, effektiv och har minst ett års erfarenhet. Du gillar när det är högt tryck, men vet att det finns saker att göra när det är lugnt i baren också.

Skicka din ansökan till jobba@kulturmejeriet.se
Anställningsintervjuer: sker löpande.
Anställningsform: Efter behov
Kika in @mejerietilund eller kulturmejeriet.se

Vill ni veta mer om oss kika in på:

@mejerietmatochdryck & @mejerietilund

 

Featured

Kulturmejeriet
Stora Södergatan 64
222 23 Lund

Prenumerera på vårt nyhetsbrev