Fullspäckad helg!

Helgen närmar sig med storsteg och vi ser fram emot Den svenska björnstammen, efterfest med DJ MRTN samt en lördag med Molly Hammar!

Två år efter den senaste utsålda turné är det nu äntligen dags  för Den svenska björnstammen att ge sig ut på vägarna igen, med sig har de två nya singlar och alla älskade hits. Ännu går det att köpa biljetter och få möjligheten att uppleva Den svenska björnstammens innerliga liveframträdande denna fredag den 19 november, klicka här!

Vi fortsätter kvällen efter konserten med en maxad efterfest där DJ MRTN drar i spakarna! En av Sveriges mest rutinerade dj’s som under åren spelat på festivaler som Roskilde, Way out West, Emmaboda och Malmöfestivalen. Han har spelat på klubbar i Skandinavien men även runt om i världen som Berlin, London, New York och L.A.

På lördag är det dags för Molly Hammar, en av landets bästa röster som gör sin debut på Mejeriet! I somras prisades hon med en Rockbjörn för Årets Genombrott och spelade inför ett utsålt Trädgården i Stockholm. Nu är hon aktuell med sin andra EP “God is lonely too” ! Läs mer och köp biljetter här!