ditt kulturhus i Lund

Har du ingen biljett till Dylan?

I vår presenterar Mejeriet två legendariska musiker. Konserten med Bob Dylan är redan slutsåld, men ännu finns det biljetter till Bettye LaVetteden 31 mars på Mejeriet. Vi kan dessutom nu också bekräfta att Father John Misty håller en av sina två konserter i Sverige hos oss den 27 juni.

Det blir en fantastisk vår! Du har väl kollat på vårt program? Som vanligt har vi både väletablerade och kända artister som nya eller mer nischade sådana. Eller vad sägs om Pale Honey, Slowgold, Syster Sol och Radio Dept? Dessutom visar vi som vanligt film både på vår biograf Södran och i vår dokumentärfilmsklubb Doc Lounge. Vår stand-up klubb Humorfalangen är i full gång liksom våra söndagsbruncher som du snart, en solig dag, kan välja att äta ute på vår terrass.

Och inte har du väl missat att Mejeriet fyller 30 år och att vi firar det tillsammans med dig. Varje månad bjuder vi på ett utvalt arrangemang med fri entré. Den 5 april bjuder vi på internationella möten på frijazzscenen på Underground och den 28 maj kalasar vi med det populära relationsdramat ”Vem?” för de ganska små av Månteatern.

Kom som du är!
Ditt kulturhus Mejeriet

PS här kan du lyssna in dig på vårens konserter <3