Kom och jobba med oss på Mejeriet!

JOBBANNONS

ARRANGEMANGS- & PRODUKTIONSANSVARIG
KONSERT- OCH KULTURHUSET MEJERIET, LUND

Vi söker dig som vill leda våra produktioner i planering och genomförande. Du är en naturlig ledare som är stresstålig, strukturerad och gillar att jobba i små som stora team. Du kommer vara den som tar emot våra produktioner, har ett övergripande ansvar för hela genomförandet och leder personal på plats kopplade till arrangemanget.

Utöver att ha ett ansvar för genomförandet kommer du också vara den som planerar och förbereder produktionerna i samråd med utomstående bokningsbolag, arrangörer och våra producenter och tekniker. Vår spindel i nätet.

Den största delen av arbetet kommer vara förlagt på kvällar och helger men innefattar också en del kontorsarbete.

Du har kunskap om hur det monetära flödet kring arrangemang och konsertproduktioner fungerar.
Ett stort plus är att du har kunskap om teknik och de förutsättningar som krävs för att genomföra arrangemang och produktioner på olika nivåer.

Är du den vi söker? Hör av dig med personligt brev och CV till jobba@kulturmejeriet.se

100% heltid
Omgående
Tillsvidareanställning (provanställning 6 mån)
Körkort B är meriterande
Ansökningar läses löpande
Kollektivavtal finns
______________________________________________

Mejeriet i Lund drivs ideellt sedan 1987. Utöver tre scener som tar emot 100, 250 respektive 850 besökare så huserar Mejeriet biografen Södran, ett dussin replokaler, en utebar, en musikskola och kontor för andra kulturföreningar.
Vårt program rymmer alla kulturformer men med ett fokus på livemusik och klubbar. Läs mer om oss på kulturmejeriet.se och kolla in vår Instagram @mejerietilund.