Loma, Sommarfest och Sommarterrass!

Vi på Mejeriet har sedan några år tillbaka satt startskottet för sommaren ihop med er och vi tänker forsätta exakt så! En trevlig tradition vi haft är att presentera konserter i juni med akter vi tycker lite extra mycket om. Sommaren 2016 hade vi en dubbelkväll med Woods och Car Seat Headrest som följdes upp 2017 av Father John Misty och Hamilton Leithauser. Detta år har vi bokat in amerikanska bandet Loma och Adam Torres den 14 juni.

Dagen därpå, den 15:e juni bjuder vi in till vår årliga Sommarfest där vi ställer till med ett storslaget kalas i hela huset in i sommarnatten. Vi fortsätter sedan att bjuda in till fest, quiz, humor, utomhusbio hela sommaren i vårt populära Sommarterrass program som nu är släppt och i år håller vi även öppet dagtid.

LOMA (US) + Adam Torres (us) – 14 JUNI 

Sub Pop-debutanterna i trion Loma är ett alldeles magiskt och mystiskt musikaliskt projekt fullt av motsägelser och subtil dramatik. Okonventionella rytmer, atmosfäriska melodier och udda instrumentering och arrangemang hålls samman av Emily Cross förtrollande röst. Projektet startade efter att Shearwaters frontfigur Jonathan Meiberg förälskat sig i Cross Record musik  då duon agerade support åt Shearwater och en vänskap och beundran för varandra växte fram. Projektet tog form ute i ett ensligt hus i Texas vildmarker utanför Austin och den självbetitlade debuten släpptes i februari via legendariska Sub Pop och hyllades av indievärldens insatta kritiker.
Support blir Adam Torres.

Entré: 200 kr
Öppet: 20:00-00:00
På scen: 21:00
Åldersgräns: 13 år

Läs mer / Facebook-evenemang

MEJERIETS SOMMARFEST — 15 JUNI

En bubblande terrass, konserter, smällfyllda dansgolv och en kö som ringlar sig hela vägen till raketen. Det är helt enkelt så vi på Mejeriet vill fira sommarens intåg ihop med dig. Vi öppnar upp hela Mejeriet och bjuder på fest och kultur i alla hörn. Bio, livemusik, överraskningar i baren och sist men inte minst en handfull DJs som håller dig på tårna hela natten. Progam släpps inom kort!

Fri entré första timmen!

Öppet: 21.00 – 03.00

Åldersgräns: 18+

Läs mer / Facebook-evenemang

SOMMARTERRASSEN PÅ MEJERIET!

Snart slår blommorna ut på terrassen och i år håller vi oss till favoriter som fortsätter att dra full terrass: Bioterrassen där vi ser kvalitetsfilm under stjärnorna på tisdagar, Kristoffer Jonzons superpopulära Quizterrass på onsdagar, Humorterrassens skrattsalvor på torsdagar, Kluriga gameshowen På Styret på fredagar och knökade nattklubben Sommarstället på lördagar. Nytt för i år är att vi gärna tar emor er även dagtid då restaurangen håller öppet för lunch tisdag till fredag.

För de lite äldre som också vill svänga om i sommarnatten tar Klubb Riff sig an fredagen den 29e juni med en grill- och dansafton.

Restaurangen serverar som vanligt en somrig meny och boka bord gör du på vår hemsida. Här läser du också om vilka filmer vi ser, vilka komiker vi möter, vilka djs vi dansar till etc. Bordsbokning öppnar två veckor innan arrangemangets datum.

Vi ses i sommar!

Sommarterrassen har premiär 27 juni med Quizterrassen!