Meny

Kvällsmeny under arrangemang

Under våra arrangemang på Mejeriet under höst/vinter/vår så erbjuder vi en varierande meny baserad på råvaror i säsong just då. Menyn består av två huvudrätter, varav en alltid är vegetarisk, samt ett varierande utbud av smårätter. Uppdaterad meny och bilder finner ni här nedan och på vår Instagram. En del arrangemang har specialmenyer och ibland erbjuds det mat via förköp, du hittar denna information under respektive arrangemang i programmet.

Vid några utvalda arrangemang per säsong så öppnar vi upp vår bistro på gården och bjuder in till vår ”förhäng”. Du sitter ned med ditt sällskap och blir serverar god mat och dryck i en mysig miljö. Vilka datum vi kör förhänget hittar du i vårt program. Där finns all info, meny och instruktioner för hur du bokar ditt bord.

Vid arrangemang har baren alltid öppet och erbjuder ett stort utbud av öl, vin, drinkar samt alkoholfria alternativ. För frågor kring menyn, allergier eller liknande så skicka gärna ett mail till oss på bokabord@kulturmejeriet.se.


Meny April

Stort

Köfte på lamm
Basmati · Vermicelli · Tranbär · Morot · Purjolök · Persilja · Jalapeño · Toum · Tabbouleh
210:-

Blomkål
Getost · Granatäpple · Chermoula · Koriander · Pekan
180:-

 

Smått

Marinerad Makrill · Sesam foccacia · Kaprissmör
80:-

Mille feuille · Betor · Getost
90:-

Knaprig klyftpotatis · Harissa · Persilja · Toum
90:-

Pickles
60:-

Sesam focaccia · Olivolja

50:-

 

Sött

Bergamott, jasmin & blodapelsin tårta
90:-