Mejeriet söker kökschef

Äntligen är det dags för oss att förverkliga våra drömmar om att låta matkulturen ta den plats vi drömt om så länge. Vi letar efter någon med höga ambitioner, driv och kreativitet. Du har ett stort gastronomiskt intresse och gedigen kompetens inom matlagning samtidigt som du drivs av lust, lekfullhet och mod. Vi vill ha ett kök med fokus på hög kvalitet, hållbarhet och en kökschef som arbetar med att fördjupa och vidareutveckla lokala samarbeten och relationer.

 

Mejeriet är beläget vid entrén till Lunds lummiga stadspark i en 120 år gammal mejerilokal. Sedan 1987 har vi haft en unik ställning i svenskt kulturliv genom vårt breda utbud av konserter, film, humor, klubbar och mycket mer. Mejeriet föddes ur ett behov. Ett behov av att uppleva konserter, film, konst dans och teater – men också att lära sig spela instrument, att spela i band och att arrangera konserter och festivaler. Det ideella engagemanget för Mejeriet är väldigt starkt och tack vare alla engagerade volontärer befinner sig verksamheten i ständig förändring. En sak ändras dock inte: Mejeriet drivs av kärlek.

 

Vi söker dig som har relevant restaurangutbildning och/eller flera års dokumenterad erfarenhet från restaurangkök. Du behöver även erfarenhet från arbetsledande befattning inom kök gällande beställningar, menyplanering och schemaläggning. Du har tidigare arbetat med à la carte, buffé och festverksamhet. Vi söker någon som är yrkeskunnig och kreativ, modig och vågar utmana på tallriken. Vi är ett kulturhus med inriktning på musik, så intresse för detta är viktigt.

 

I rollen som kökschef leder du det operativa arbetet i köket och utvecklingen av Mejeriets restaurang. Ditt fokus kommer att vara kvalitet och nöjda gäster och att med mod, passion och innovation utveckla och driva våra matkoncept framåt.

 

Är du rätt person för jobbet? Vi väntar på dig!
Skicka din ansökan (personligt brev + CV), gärna med referenser och eventuella frågor, till jobba@kulturmejeriet.se (vi har inte möjlighet att besvara frågor på telefon).

 

Anställningsintervjuer: sker löpande.
Anställningsdatum: efter överenskommelse.
Heltidstjänst med 6 månaders provanställning.

 

Mer info om Mejeriet: