Körsång

Featured

På Mejeriets Musikskola har vi tre körer: två Barnkörer (4-6 år & 7-10 år) och en Popkör (ungdomar/vuxna). Utöver en repertoar i Mejeriets pop-rockiga anda (som deltagarna även kan vara med och påverka) kommer körerna också att bli kompade av en liten orkester vid avslutningskonserten på Mejeriets stora scen. Körerna leds av Sara Rosander som är utbildad på Musikhögskolan i Malmö och som undervisat i sång på Mejeriets Musikskola i många år. Sara skriver även en stor del av repertoaren till Barnkören och arrangerar mycket till Popkören. Barnkören kompas också på piano av vår musiklärare Linus Karlsson.

BARNKÖR

Barnkör på Mejeriets Musikskola kl 17.00-17.40 på måndagar och tisdagar!
Mejeriets Musikskola har två egna barnkörer. Måndagstiden är för barn 4-6 år och tisdagstiden för 7-10 år!
Kom och sjung tillsammans med andra barn i samma ålder och lär dig mer om musik, rytmik och inte minst din egen röst. Det viktigaste med vår kör är att vi får sjunga tillsammans och ha roligt samtidigt. Vi lär oss nya låtar ihop och avslutar terminen med en konsert på Mejeriets stora scen kompande av en liten kör-orkester.

Anmälan sker via formuläret nedan, var noga med att fylla i vilken kör du önskar.

Pris och upplägg (Barnkör)
Terminsavgiften för barnkören är 1 450 kr per termin.
Då får du 10 tillfällen inklusive en konsert på Mejeriets Stora scen!

Ditt barn är välkommet att ansluta till kören när som helst! Om ni kommer sent in på terminen betalar ni givetvis endast för de tillfällen som är kvar!

Övriga frågor? Maila din fråga till mejerietsbarnkor@kulturmejeriet.se

 

POPKÖR

Är du sugen på att lära dig mer om din röst? Vill du sjunga tillsammans med andra och utveckla din egen röst samtidigt? Gå med i vår Popkör för ungdomar och vuxna! Mellan kl 18.00-19.30 på måndagar samlas vi och sjunger under ledning av två fantastiska körpedagoger och fokus ligger på sångglädje och gemenskap! Kören går i sann Mejeriet-anda och repertoaren är pop- och rockbaserad. Det finns möjlighet att vara med och påverka repertoaren och kören blir avslutningsvis kompad av en liten kör-orkester under ett konsertframträdanden på Mejeriets stora scen! Låter det kul?

Anmälan sker via formuläret nedan, var noga med att fylla i vilken kör du önskar.

Pris och upplägg (Popkören) 
Terminsavgiften för popkören är 1 450 kr per termin.
Då får du 10 tillfällen inklusive en konsert på Mejeriets Stora scen!

Du är välkommen att ansluta till kören när som helst! Om du kommer sent in på terminen betalar du givetvis endast för de tillfällen som är kvar! Går du redan en instrumentkurs hos oss får du 150 kr i rabatt om du också vill sjunga i kören. Ålder Från 17 år och uppåt

Övriga frågor? Maila din fråga till mejerietspopkor@kulturmejeriet.se

Kulturmejeriet
Stora Södergatan 64
222 23 Lund

Prenumerera på vårt nyhetsbrev