Spela För Livet

Spela För Livet är musikkursen för dig som är 55+ och vill spela Rock’n Roll. Fredrik Savbrant som leder kursen är musikpedagog utbildad vid Malmö musikhögskola med mångårig erfarenhet både som musiklärare och utövande musiker.

Genom alla år som musiker har jag träffat många människor som säger att de ångrat att de slutade spela i sin ungdom eller när familjelivet tog över. Många säger att de har svårare att lära sig nya saker när de blir äldre. Forskning visar att det inte är riktigt sant, man har bara så mycket mer information i hjärnan och prioriterar inte på samma sätt som en tonåring längre.” – Fredrik Savbrant, kursledare.

I Spela För Livet bildar vi band och spelar tillsammans. Det krävs inga förkunskaper, men ett brinnande intresse skadar inte! Du kan välja mellan gitarr, keyboard, trummor, bas och såklart sång. Undervisningen är framför allt kollektiv, men du kan även köpa till individuella lektioner. Aktiviteterna sker i första hand dagtid. Välkommen hit och pröva dina musikaliska vingar!

Vad kostar det och hur anmäler jag mig?
Kursavgift för 12 tillfällen à 60 min inklusive avslutningskonsert är 3 200 kr
Du anmäler dig via formuläret längst ner på den här sidan!

 

SPELA FÖR LIVET – VUXENKOLLO

Spela För Livet – Vuxenkollo är den uppskattade sommarkollo-varianten av Spela För Livet-kursen och sommaren 2023 bjuder vi in till två veckor med kollo som är maxade med rock ’n’ roll! Välj den vecka som passar dig! Vill du vara med på båda är du naturligtvis också välkommen att vara det.

Våra ledare levererar förstklassig musikundervisning oavsett om du spelat instrument tidigare eller är nybörjare (lite förkunskaper är dock nyttigt att ha) och förutom att spela grym musik i band under dagarna 5 inkluderas även lunch, fika, workshop, gästkonsert mm. i priset. En av dagarna ägnas åt egen övning där banden repar på egen hand. Kollot avslutas med en konsertkväll för inbjudna bekanta och nära och kära.

Hur?
Deltagarna delas upp i band som sedan repar under 4 av 5 dagar under lärares översyn och en dag utan lärare. Utöver repandet blir det workshop, gemensamma övningar och en massa trevligt musiksnack.

Vilka tider gäller?
Kollo 1: 4 juli – 8 juli (tisdag till lördag)
Kollo 2: 8 augusti – 12 augusti (tisdag till lördag)

Cirka 09.00-16.00 varje dag (på konsertdagen gäller lite andra tider p g a soundcheck och avslutningskonsert)

Vad kostar det och hur anmäler jag mig?
Priset för 5 kollodagar, lunch & fika alla dagar, workshop, gästkonsert samt konsertkväll med det som kollodeltagarna knåpar ihop under veckan är 4 100  kr per deltagare.
Anmälan sker via formuläret nedan! OBS: skriv i “Övrig info”-fältet vilken av kolloveckorna du är intresserad av!

 

Fyll i nedan om du är intresserad av att vara med på våra Vuxenkollon som arrangeras under sommaren eller om din anmälan avser terminsundervisning i ett av våra Spela För Livet-band.

Kulturmejeriet
Stora Södergatan 64
222 23 Lund

Prenumerera på vårt nyhetsbrev