NU BLOMMAR DET UPP PÅ SOMMARTERRASSEN!

Under sommaren öppnar vi som vanligt upp dörrarna till Mejeriets Sommarterrass.

Vi håller oss till populära klassiker som fortsätter att dra full terrass: Bioterrassen där vi ser kvalitetsfilm under stjärnorna på tisdagar, Kristoffer Jonzons mycket uppskattade Quizterrass på onsdagar, Humorterrassens skrattsalvor på torsdagar och knökade nattklubben Sommarstället på lördagar. För de lite äldre som också vill svänga om i sommarnatten tar Klubb Riff sig an fredagen den 28e juni. Den 9 augusti blir det sommarkonsert med Mikael Ramel Band.

Restaurangen serverar som vanligt en somrig meny och boka bord gör du på vår hemsida. Bordsbokning öppnar två veckor innan arrangemangets datum. Här läser du också om vilka filmer vi ser, vilka komiker vi möter, vilka djs vi dansar till etc.

Vi ses i sommar!

BIOTERRASSEN —
Tisdagar 9 jul – 6 aug
Vi har nog Sveriges vackraste utomhusbio här på Mejeriets terrass. När solen går ner bakom Stadsparken rullar maskinisten igång filmen och kvällens lugn ackompanjerar filmen in i sommarnatten. Folkets Bio (Kino & Södran) väljer filmerna och lovar oss spännande aktuella filmer, efterlängtade repriser och en fullkomligt magisk stämning. Följ vårt Facebook-event

QUIZTERRASSEN —
Onsdagar 26 jun – 7 aug

Quizledaren Jonzons humoristiska och avväpnande stil tvingar dig att träna skattgroparna och geniknölarna simultant. För att få quiza lite själv så bjuder Kristoffer in en spännande gästquizare varje kväll! Vässa pennorna, skumma Wikipedia och ta med ditt bästa lag! Följ vårt Facebook-event.

 

HUMORTERRASSEN —
Torsdagar 27 jun – 8 aug

I urval av Erik Börén från Humorfalangen möter du välkända komiker från den svenska stand-up-scenen. Vi bygger upp en klassiskt härlig stand-up- miljö som är perfekt för att umgås med vänner, skratta och snacka, äta och dricka. Följ vårt Facebook-event.

 

KLUBB SOMMARSTÄLLET —
Lördagar 29 jun – 31 aug

Mejeriet bjuder in till lördagsfester med svettiga ben och iskalla drycker hela sommaren på världens bästa terrass med DJs, dans och fest på allra bästa vis. Följ vårt Facebook-event.

KLUBB RIFF ”SOMMAR-SPECIAL” —
Fredag 28 jun
Trängs på Mejeriets dansgolv och kör loss till musik från 60-, 70- och 80-talet på en somrigare utgåva av favoriten Klubb Riff! Riff passar allra bäst för dig som växt upp med musiken vi spelar. Välkommen till en dansafton där hela terrassen bubblar av fest! 

MIKAEL RAMEL BAND – TILL DEJ —
Fredag 9 aug

Mikael Ramel må vara Povel Ramels son och ha en bakgrund i legendariska Fläsket Brinner men för oss är det psykedeliskt svängiga ”Till Dej” från ’72 och plattorna som följde som betyder mest. Låtar som ”Artificiell Prana” går än idag hem på dansgolv. De är dessutom redo med nytt material från albumsläppet tidigare i år. Vi är glada att få välkomna en legend som Ramel till Mejeriet för en sommarkonsert! Följ vårt Facebook-event.