Vi som jobbar på Mejeriet

Vi är många som på olika sätt jobbar för och på Mejeriet. Om du har en fråga så finns det information och du kan kontakta oss här.

Mejeriets kontor


Verksamhetsledare


Fredrik Jönsson


Program


Martin Blomberg


Jakob Svensson


Marcus Lampe


Arrangemang


Ivy Ofori


Viktor-André Boudassou


Yacob Hirabe


Torbjörn Jonsson


Mats Karpestam


Mejeriet bar och restaurang


Theo Gustafsson


Cerinda Von Heiroth


Hanna Nilsson


Erik Helander


Mejeriet Musikskola


Paul Hinz

Mejeriets musiklärare


Kristofer Lidberg har undervisat i gitarr, elgitarr, piano och keyboard hos oss på Mejeriet sedan 1993. Kristoffer har lång erfarenhet som musiker inom en mängd olika genrer och har studerat vid bland annat Malmö Jazz Institut. Några av Kristoffers tidigare elever är Måns Zelmerlöw och Calaisa.


Som elev till Kristoffer får du prova på en mängd olika musikstilar som pop, rock och jazz, men även klassiskt och visor. Gehörs- och ackordspel varvas med noter och improvisation samt musikteori och harmonilära. Ett viktigt inslag är att du som elev i väldigt stor utsträckning kan komma med förslag på material och låtar som du tillsammans med Kristofer ”plankar” och övar in. Det finns även möjlighet att kombinera flera instrument i samma kurs.


Björn Radner är en rutinerad slagverkslärare med över tio års erfarenhet av att undervisa i trummor och slagverk. Han har under sin studietid på Glimåkra Folkhögskola varit i Chicago och studerat gospelmusik. Förutom trumset lär Björn även ut percussion (t.ex congas, bongos, djembe eller timbales). I Björns undervisning får du prova på många olika stilar såsom pop, rock, jazz och funk/hiphop och reggae samt pröva på udda taktarter, latinamerikanska rytmer, tekniker och notläsning. Undervisningen anpassas efter din erfarenhet  och du lär dig genom att spela låtar, komp och teknikövningar.


Paul Hinz är en eftertraktad basist som spelar i hela Europa, främst inom genrer såsom jazz, blues, rock och pop. Med en utbildning som bland annat innefattar två år på Fridhems Folkhögskola och sedan 5 år på Det Rytmiske Musikkonservatium i Köpenhamn har Paul en gedigen musikalisk kunskapsbas som han delar med sig av i sin undervisning. Paul undervisar på Mejeriet i elbas, kontrabas och gitarr och har flera års erfarenhet av att undervisa både nybörjare och de som spelat länge. Undervisningen lägger fokus på att lära eleverna förstå hur musikens olika byggstenar fungerar och därmed kunna tänka själva och röra sig obehindrat inom alla genrer. Att eleverna har roligt och känner sig inspirerade samtidigt som de lär sig är också viktigt. Paul spelar/har spelat med bland andra Malene Mortensen, Eva Eastwood, Jørgen Emborg, Anders Widmark, Svenne Hedlund, Ebbot Lundberg, Sidsel Storm och Marinens musikkår.


Sebastian Nordström är frilansande musiker i Malmö/Öresundsregionen och lärare i bas och gitarr. Han har bland annat spelat och framträtt med Jan Lundgren, Anders Bergcrantz och Filip Jers. Sebastian är utbildad instrument- och ensemblepedagog vid Musikhögskolan i Malmö med inriktning mot jazz. Stort fokus ligger på att ge eleven förutsättningar att utvecklas på egen hand.


Linus Karlsson, lärare i saxofon, klarinett & tvärflöjt. Mer information kommer!


Björn Lindberg, lärare i musikproduktion. Mer information kommer!


André Olofsson, lärare i gitarr. Mer information kommer!


Sara Rosander, lärare i sång. Mer information kommer!


Mina Kågström, lärare i sång. Mer information kommer!


Fredrik Savbrant, lärare i Spela För Livet och ukulele. Mer information kommer!


Martin Jutéus, lärare i piano. Mer information kommer!

Mejeriets styrelse


Mejeriets styrelse


Matti Kortelainen, ordförande


Jakob Svensson, ledamot


Anders Widmalm, ledamot


Anders Widell, ledamot


Paul Hinz, ledamot (arbetstagarrepresentant)


Marcus Lampe, ledamot (arbetstagarrepresentant)


Ivy Ofori, suppleant (arbetstagarrepresentant)