Praktisera hos oss i höst!

Under hösten 2018 söker vi praktikanter som brinner för att arbeta med kultur, marknadsföring och kommunikation. Mejeriet är kulturhuset i Lund som i 30 år skapat och ger utrymme för inspirerande, modig och angelägen samtidskultur. Då en stor del av vårt innehåll präglas av musik, konserter, standup, film, mat och konst ser vi det naturligt att du är intresserad av detta och hur vi bäst kan berätta för omvärlden om det.

Som praktikant får du ett stort ansvar och jobbar direkt mot Mejeriets programgrupp med drift och strategiplaner för marknadsföring och kommunikation av verksamheten.

Du behöver vara en lagspelare som är kreativ, initiativtagande och kan hålla många bollar i luften samtidigt. En stor del av arbetet sker i våra digitala kanaler så du behöver ha enkelt för att kunna uttrycka dig i skrift både på svenska och engelska. Grundläggande kunskaper i InDesign och Photoshop är meriterande.

Är detta något för dig skicka då ett mail med önskad praktikperiod (minimum 5 veckor) och CV till praktikant@kulturmejeriet.se.