Alice Boman

Live på Mejeriets terrass
Denna programpunkt har redan varit. Klicka på hjärtat för att läsa det aktuella programmet.

Drömlik och vacker pop från Malmö. Levererad med finess och ett sublimt hjärtskärande sound. Alice Bomans första EP ”Skisser” (2013) skrevs hemma i sovrummet i Malmö utan en tanke på att någon skulle höra. Men en demo med inspelningarna nådde Adrian Recordings och resten är historia. Efter att pressreleasen skickades ut hände allt av sig själv. I juni 2013 var hennes låt ”Waiting” den andra mest bloggade låten i världen. 2014 kom ”EP II” och musikskribenter golvades av hennes ärliga, avskalade musik.

Efter framgångar i internationella medier, Tv-serier och stora turnéer släppte Alice Boman debutalbumet, ‘Dream On’, i januari 2020.
Hon hann också med några europeiska turnédatum innan coronaviruset satte stopp för fler konserter. Nu är hon bekräftad för en spelning på Mejeriets terrass som en del av vårt sommarprogram.

---------
BORDSBOKNING / FÖRKÖP:
· Du bokar ditt bord när du köper din biljett genom länken 'köp biljett'. Vill du äta så beställer du mat på plats och vår sommarmeny hittar nu under knappen 'meny'.
· Borden som kan bokas är för 2-4 personer.
· Är ni färre än 2 pers i sällskapet? Vi har alltid ett antal platser för drop-in.
· För att undvika köbildning köper du biljett till specifik tid, från detta klockslag har du ditt bord och du blir tilldelad ett bord på plats.
· Ta med din biljett (fysisk/digital) och visa för hovmästare på plats.
· Det är väldigt viktigt man är på plats vid angiven tid för att undvika trängsel och köbildning.
· Bokningen stänger 16.30 - hann du ej boka är det drop in som gäller från att dörrar öppnar.
· Vid frågor vänligen kontakta bokabord@kulturmejeriet.se (ange namn och referensnummer).

Du kanske också gillar

2022/04/25

Julien Baker (us)

Med en gitarr, sin uttrycksfulla röst och tonvis av intryck och tankar har Baker fått en following som sträcker sig långt!

2022/06/15

Clap Your Hands Say Yeah (us)

En av de mest tongivande artisterna på 2000-talets indiescen är Clap Your Hands Say Yeah. Sommaren 2022 ser du honom på Mejeriet!

2021/11/06

Jonathan Johansson

Jonathan Johansson är tillbaka! Efter hyllade album och turnéer är det dags för nya albumet Scirocco.