Älskade Jävla Idiot

Med och av Linnéa Sandström
Denna programpunkt har redan varit. Klicka på hjärtat för att läsa det aktuella programmet.

Föreställningen Älskade jävla idiot är Linnea Sandströms första från eget manus. Pjäsen spelades i Malmö i maj 2016 och fick fina recensioner och åker nu ut på Sverigeturné med stopp på Mejeriet.

Älskade jävla idiot –
Lo förälskar sig och delar allt med en annan människa i fyra år. Deras liv blir en berg- och dalbana av kärlekslycka, svek, försoning, svartsjuka och ständigt nya löften. Tills alltihop en dag bryts sönder och försvinner.

I föreställningen Älskade jävla idiot får vi följa med in i Los kaotiska värld genom fyra faser av ett uppbrott. Kan man nånsin komma över någon man älskar eller hittar man sätt att leva utan den? Låter vi svek från personer vi älskar bli rubriken över våra liv? När dagen är slut och linjen skall dras beror mycket på hur vi fört kampen för att inte låta oss definieras av det som dra ner oss i mörkret.

Linnéa Sandström har tidigare setts i Malmö i Jonas Gardells pjäs Ömheten som spelades inför fullsatta hus. Bland hennes andra framträdanden finns huvudrollen som Svea i Sången om Taråberg på utomhusteater i Skogsnäs, Sollefteå. Vauduville show på Moriskan med Regnbågsteatern och monologer om kvinnokränkning för Amnesty. I egna Youtube-kanalen Snack med Linnéa intervjuar hon fiktiva karaktärer – alla gestaltade av henne själv.

Du kanske också gillar