Barnfesten

Alla barns favoritfest!
Denna programpunkt har redan varit. Klicka på hjärtat för att läsa det aktuella programmet.

Barnfesten

Barnfesten är en klubb dit 2-8-åringar och deras föräldrar går för att lyssna på musik, dansa, leka av sig och hänga med en massa nya jämnåriga polare!

ALLA BARNS FAVVO-PARTY!

Mejeriet förvandlas till en mjuk miljö där det är fritt fram att hoppa, dansa och göra vad man vill. Vi spelar musik från hela världen av artister som Michael Jackson, Neneh Cherry, Timbuktu, Daft Punk, Etta James, och Jojje Wadenius. Allt i urval av vår resident DJ: Johanna Olofsson.

Varje fest har också en gäst! Vi välkomnar tillbaka hjälten James Hollingworth från duon James & Karin! Många föräldrar uppvuxna på 70- och 80-talet har matats med James och Karin Hollingworths musik på de numera klassiska albumen Barnlåtar, Djurens Brevlåda. Lika många barn till dessa föräldrar har matats med detsamma. Säg den som inte har hummat på Älgarna Demonstrerar, eller Jag är en tandborste, tandborste, här kommer jag!

James jobbar som musiker, men är också en del av projektet Skapande Skola, där han reser riket runt och inspirerar barn i alla åldrar att musicera.

Mejeriets fik är öppet med bullar, frukt, saft, läsk, kaffe och annat som kan behövas för att ladda batterierna.

Köp gärna förköp/familjeförköp via länken ovan! Det gör det lättare för oss att veta hur många som kommer och snabbare för oss att släppa in alla i lokalen!

Varmt välkomna!

Du kanske också gillar