Bordsbokning tillgänglig två veckor innan arrangemanget!

Bioterrassen

Utomhusbio på Lunds somrigaste terrass!

Film: SMÄRTA OCH ÄRA

Fri entré

Bioterrassen

Vi har Sveriges vackraste utomhusbio på vår terrass. När solen går ner bakom Stadsparken rullar maskinisten igång projektorn och kvällens lugn ackompanjerar filmen in i sommarnatten. Folkets Bio (Kino & Södran) väljer filmerna och lovar oss spännande förhandsvisningar och efterlängtade repriser: det brukar bli magiskt.

(Info om bordsbokning längre ner)

Vi har nog Sveriges vackraste utomhusbio här på Mejeriets terrass. När solen går ner bakom Stadsparken rullar maskinisten igång filmen och kvällens lugn ackompanjerar filmen in i sommarnatten. Folkets Bio (Kino & Södran) väljer filmerna och lovar oss spännande aktuella filmer, efterlängtade repriser och en fullkomligt magisk stämning.

Kvällens film: SMÄRTA OCH ÄRA (Pedro Almodovar)
Bioterrassen den 6 augusti kommer ha en exklusiv förhandsvisning av Pedro Almodovars Smärta och ära

Smärta och ära är en djupt personlig inblick i en möjligen fiktiv filmregissörs liv, karriär och möten med människor. Antonio Banderas spelar huvudrollen .
Svenskt text. Spanskt tal.113 min.

Filmen börjar ca. kl. 22.00
Baren och restaurangen öppnar kl. 19.00

ÄTA/BOKA BORD
Matgäster kan i förväg boka bord via på "boka bord"-knappen till vänster, tidigast två veckor innan arrangemangets datum. Syns inte datumet i bokningskalendern är antingen datumet inte släppt eller så är det fullbokat. Men vi har över 200 st drop-in platser på vår gårdsplan. Alla platser har god sikt och du har möjlighet att ta del av vår sommarmeny.
Välkommen!

VAD ÄR SOMMARTERRASSEN?
När det är sommar slår vi på Mejeriet upp dörrarna till vår terrass igen! Vi tänder kulörta lyktor, spänner upp segeltaken och dukar upp på trädäcket för vår sommarmeny med nya rätter och drycker. Det händer en massa skoj nästan alla dagar i veckan; Utomhusbio, humor, musik, quiz och så klart vår lördagsklubb - Sommarstället. Läs mer om allt som händer i programmet på hemsidan. Välkomna!

Bioterrassen är en del av Sommarlund.

Du kanske också gillar

2019/08/10

Sommarstället

Nattklubb på världens bästa terrass & två dansgolv!

2019/08/07

Quizterrassen

Mejeriets omåttligt populära sommarquiz med Kristoffer Jonzon.

2019/08/08

Humorterrassen

Kvällens komiker: Lena Frisk, Johan Rünow, Tobias Erehed, Henrik Möller