Biljetter ute nu!

CHERRIE + Siste April Klubben

DJ: Murat Dal
Denna programpunkt har redan varit. Klicka på hjärtat för att läsa det aktuella programmet.

Cherrie’s #RnB4Utour besöker Lund till Valborg, 30 april!

I vanlig ordning slår Mejeriet på stora trumman under Valborgsfirandet med en dunderkväll, den här gången med Cherrie live på scen. Vi har även grymma Murat Dal bakom DJ-båset. Fatima Osman har tyvärr ställt in.

CHERRIE
R&B-stjärnan Cherrie är hetare än någonsin. Med nytt album, två Grammisnomineringar och en hjärtemoji från självaste Rihanna för videon ”163 För evigt” gör sig Cherrie redo för att bjuda på mer. Framgångarna till trots har Cherrie aldrig förlorat kontakten med uppväxtorten Rinkeby och den inre gemenskap som inspirerat starkt till hennes texter och sound. En gemenskap som fyller Cherrie med kärlek, engagemang och energier hon gärna delar med sig av på scenen. Under skandinavienturné backas Cherrie av ett liveband.

Cherrie är senast aktuell med singeln ”Kungsliften” ihop med Fricky. 2018 kom hennes andra album ”Araweelo” som gav henne två Grammisnomineringar för Årets Artist och Årets Pop.
2017 vann hon pris i P3 Guld och Grammis för årets hiphop/soul och sommarpratade i Sveriges Radio P1. Året därpå hade SVT Edit-serien Cherrie – ut ur mörkret premiär på SVT Play. En serie där Cherrie ville lyfta människorna bakom statistiken när medier rapporterar om dödsskjutningar. Hon ville inspirera andra med sin musik och visa en väg ut ur mörkret. I serien kunde tittaren följa artisten på turné men också hem till Rinkeby.

“Cherrie har ett så precist, så inkännande sätt att uttrycka förortens både samhälleliga utanförskap och inre gemenskap att det är omöjligt att inte känna igen sig om man någonsin vuxit upp eller levt i en” DN 4/5

FATIMA OSMAN – inställt

I samarbete med Radio AF - www.radioaf.se
18 årsgräns

Du kanske också gillar