Klubb BARS: Chynna (us)

Denna programpunkt har redan varit. Klicka på hjärtat för att läsa det aktuella programmet.

PREMIÄR Klubb Bars - LIVE: CHYNNA (US)

*Inget studentleg krävs* (Ålder: 18 år med förköp, 20 år på dörren)
Efter decennier av live Hip Hop på våra scener är vi ofantligt glada över att få presentera BARS, Mejeriets egen urbana klubb.

Vårt mål är att ge Lund dagens och framtidens bästa urbana musik, både live på scen och på klubbgolvet. Och så klart några odödliga hits ♥

Till premiären är vi också SJUKT stolta över att ha bjudit in brooklynbaserade Chynna!!! Missa inte chansen att se en ny spännande artist tidigt innan hon slår igenom på allvar! Ni kan läsa mer om henne och relationen till A$AP MOB nedan.

____________________

Chynna (US)
Chynna Rogers är den 22-åriga rapparen och modellen från Philadelphia men som idag utgår från Brooklyn. Efter att ha upptäckts av Ford Models vid tidig ålder gav hon sig in i musikbranschen där hiphopkollektivet A$AP Mob tog henne under deras vingar och som hon de senaste åren jobbat väldigt nära. Hon har t.o.m. en tatuering över hennes fingrar till minne av den bortgångne A$AP Yams, hennes nära vän och mentor. I slutet av september släppte hon den uppmärksammade mixtapen 'I'm Not Here. This Isn't Happening" via Soundcloud och vi är väldigt glada över att kunna välkomna henne till Mejeriet den 3 mars.

____________________

FALANGIE
DJ falangie ger er mixarna ni drömt om. Hon mixar stilsäkert den nyaste hiphopen med smooth 90s RnB och egna beats. DJ falangies mål är att lyfta fram de bästa kvinnliga och queera artisterna inom hiphop och RnB ni inte visste att ni älskade.

DJ BAE
Hussni Aziz ( Dj Bae ) tar med sig Bae Movement känslan till Mejeriet för sin premiär debut i Lund. Hussni beskriver sin spelstil som en nostalgi tripp av 90 talets bästa tracks till den nya skolan with the TURN UP ERA!
____________________

Ålder: 18 år med förköp, 20 år på dörren

Du kanske också gillar