Larry Willis Trio (US)

Larry Willis/piano Blake Meister/bass Eric Kennedy/drums
Denna programpunkt har redan varit. Klicka på hjärtat för att läsa det aktuella programmet.

Plektrum

Klubb Plektrum är ditt skönaste lördagseftermiddagshäng, ett 28-årigt örhänge i Lunds musikliv! Jazz, folk, ethno och annan fin musik bjuds från scenen. Mejeriets bar och restaurang serverar en brunchtallrik i två serveringar och varmrätter. Det finns även fika, kakor, öl, vin och drinkar.

Vi är oerhört glada och inte så lite stolta att kunna presentera denne legendariske pianist. Han har spelat med många av jazzens stora, från Jackie McLean till Stan Getz, Dizzy Gillespie till Carmen McRae. Åren 1972 till 1979 återfanns Willis i ett av de mest inflytelserika jazzbanden någonsin– Blood, Sweat & Tears – med sin unika mix av jazz, funk, pop och rock.

Larry Willis behärskar det mesta inom jazzens tonspråk och på ålderns höst har han smält samman alla sina erfarenheter till en verkligt tung ”jazz-jazz” med mycket klubb/NY-feeling!

Veckans vinly-DJ är Mattias Hjort, bassist och skolledare på Musikhögskolan

Restaurangen serverar ett urval av varma och kalla rätter och matgäster har möjlighet att boka bord och då få bordservering på plats. Såklart går det bra att komma på dörren och större delen av våra sittplatser är till för drop-in gäster. Välkommen!

Du kanske också gillar