Fanny Gunnarsson Quartet

Denna programpunkt har redan varit. Klicka på hjärtat för att läsa det aktuella programmet.

Klubb Plektrum

Klubb Plektrum är en del av "Jazz på Mejeriet" och sedan 1973 en viktigt del av Lunds musikliv! Högklassig Jazz med både internationella stornamn och lokala favoriter bjuds från scenen. Från Mejeriets bar och restaurang bjuds ett varierat urval av goda rätter!

I Fanny Gunnarsson Quartet står de egna kompositionerna i fokus tillsammans med alla medlemmars personliga uttryckStora inspiratörer är Brad Mehldau, Joni Mitchell, Kate Bush, Rickie Lee Jones och Thelounius Monk. Resultatet blir något helt nytt och eget, levererat med stor spelglädje och känsla för musiken.

Senaste skivan ”Mirrors” har hyllats i pressen:
"Bandledaren skriver attraktiva melodislingor och snickrar gärna ihop sina låtar av flera olika teman. Skrivna bitar har hela tiden ett dynamiskt samspel med improvisationen. Och i musiken finns också en stark framåtrörelse och en energi som inte sinar." - Alexander Agrell, Sydsvenskan

Veckans vinyl-DJ är Sofi Hellborg, saxofonist, bandledare och Lundabo.

Matgäster har möjlighet att boka bord och då få bordservering på plats. Såklart går det bra att komma på dörren och större delen av våra sittplatser är till för drop-in gäster.

Varmrätter
Pulled pork i rostat pretzelbröd med syrad lök, coleslaw och timjanrostad potatis 129 kr
BBQ bakad oumph i rostat pretzelbröd med syrad lök, coleslaw och timjanrostad potatis 129 kr
Cellantanipasta med tomatsås, torsk, räkor, basilika och parmesan 129 kr

Sött
Äppelkaka med vaniljsås 39 kr
Kanelbulle 20 kr

Bartallrik 99 kr (2-3 personer) 198 kr