FEWS

+ support SEKEL
Denna programpunkt har redan varit. Klicka på hjärtat för att läsa det aktuella programmet.

Med melodiös, driven postpunk körde FEWS över det mesta som kom i deras väg då de albumdebuterade med ”Means” 2016. I väntan på nästa släpp gör bandet en kortare Europaturné, som inleds på Mejeriet.

Efter att bland annat ha turnerat Europa med Pixies, följt med Bloc Party på deras utsålda turné i Storbritannien samt uppträtt på festivalen Iceland Airwaves i Reykjavik har FEWS nu laddat om. Bandet har bytt basecamp från London till Malmö och i sin nya hemstad jobbat på material till den efterlängtade uppföljaren. Men innan albumsläpp nummer två får vi på nytt chansen att uppleva FEWS i deras bästa inramning - live på en intim klubbscen.

”Stökig men melodisk postpunk med inslag av The Drums hetsigare låtar, Interpol och Bloc Party.” – Nöjesguiden

Support - SEKEL

SEKEL från Malmö spelar mörk och hypnotisk post-punk. Med singelsläpp via Malmöetiketten Rundgång Rekords och debutalbum via Londonbaserade Fuzz Club Records i bagaget arbetar de nu på nytt material. Med sin blandning av post-punk, psych och kraut har de spelat på scener i Sverige och i Europa med band som Dungen, Föllakzoid, Marching Church och The KVB.

"(...) showcasing all the best elements of psych music and proving once again that all the best bands really are Scandinavian.” – Clash Music

”Ångest som bedövar ångest – GENIDRAG! Tack SEKEL!” – Popmani

Du kanske också gillar