En del av Mejeriet 30 år

YOUTH – FRANCIS AND THE LIGHTS (us)

Efterfest till 03.00 med NEEDY live på scen
Denna programpunkt har redan varit. Klicka på hjärtat för att läsa det aktuella programmet.

Mejeriet fyller 30 år - Det firar vi tillsammans med dig genom att bjuda på fri entré till revival av en gammal klubbfavorit - YOUTH. Klubben som presenterat spännande popmusik på Mejeriet genom åren. Denna kväll en konsert med superhypade FRANCIS AND THE LIGHTS och efterfest med lokala R'n'B-hoppet NEEDY. Fest till 03.00 – dagen efter tar vi röd dag!

FRANCIS AND THE LIGHTS är Francis Farewell Starlites mystiska soloprojekt som exploderade under 2016. Han är snacket på stan i USA. Plötsligt stod namnet att läsa överallt, han hängde med dom coolaste stjärnorna och hans släppte en av förra årets bästa singlar med Bon Iver och Kanye West som features. Det kom tweets från Drake om hans storhet, Chance the Rapper la upp bilder på Instagram från en skönt suddig barrunda tillsammans och två av hans största fans är just Kanye West och Bon Iver.
Så vem är Francis and the Lights?

Vi vet inte så mycket mer än att hans debutalbum Farewell, Starlite! från i höstas går på repeat; en slags drömsk r&b med lager på lager av synthar, vemod och sång. Fascinerande, berörande och ett måste.
Eller "Where the hell did Bon Iver and Kanye Wests new favourite person come from?" som DIY Magazines mycket underhållande artikel börjar. Nu är vi överlyckliga att snacket på stan kommer till Sverige och Lund för en konsert i juni!

Varje månad under hela 2017 bjuder vi in till ett födelsedagsarrangemang som är gratis för alla. Det blir kultur som bekräftar och utmanar med smakprov på jazz-, dans- och humorklubbarna i huset, men också utvalda konserter och helt unika födelsedagsevenemang. Denna kväll är juni månads present till dig.

Åldersgräns: 13 år på konserten med Francis and the lights och 18 år efter 23.00.

Du kanske också gillar