Kasta tärningarna, testa lyckan i dörren

Fredagen den 13:e – Sudakistan, Spader Kung & AHRM

Denna programpunkt har redan varit. Klicka på hjärtat för att läsa det aktuella programmet.

Fredagen den 13:e september firar vi olyckan med inte mindre än tre band på scen! Stök och smuts, Punk, Garage-Rock och Hardcore-inspirerat kaos utlovas när Sudakistan, Spader Kung och AHRM intar Mejeriet.

Biljetter: Vågar du trotsa gudarna så hoppas du att det inte säljer slut och har chansen att kasta tärning i dörren och betala 20 spänn per prick. Vill du vara på den säkra sidan så skaffar du din förköpsbiljett via kulturmejeriet.se

SUDAKISTAN

Stockholmsbaserade Sudakistan har sedan debuten 2012 ständigt vunnit ny mark och gjort sig kända som ett av landets bästa liveband. Bandet släppte i slutet av maj sin nya singel "Automaton" på 7" vinyl tillsammans med deras hyllade cover av The Stooges klassiska "I Wanna Be Your Dog", "Quiero Ser Tu Perro", som släpptes tidigare i vår inför bandets USA-debut under SXSW-festivalen i Austin, Texas där de spelade sju gånger på lika många dagar.

SPADER KUNG

Spader Kung är bandet alla borde känna till. Det är argt, det är rått och det är jävligt bra. De har gjort sig kända som Malmös ledsnaste punkband och genom sin musik talar de till din djupaste förtvivlan och ilska. Ur ett högljutt mörker ger de en röst till din bästa fylla och samhällets förfall.

AHRM

Idén var att starta ett band som tog tillvara på medlemmarnas Influenserna från 80 och 90-tals hardcore, post-punk och noise- rock. Låtskrivande och inspelningar varvades med livespelningar tillsammans med band som: Nothing, We Live In trenches, Skraecködlan, Heads, Fashion Week, Cut City, The End Will Be Kicks, Alarma Man and Rumble in Rhodos. Våren 2019 är det dags för nästa kapitel i AHRM-historien med releasen av den mest mångsidiga uppsättningen av låtar hittills, ”The Perils of Summer”. 5-låtars EP ́n sträcker sig från febrig punk med surf-twang till trummaskinsdrivna Vocoderspår via Sonic Youth-liknande kaos.

Åldersgräns: 18 år
Tider: 21.00–-02.00
Biljetter – www.kulturmejeriet.se

Du kanske också gillar