Humorfalangen

Ta med en vän gratis!
Denna programpunkt har redan varit. Klicka på hjärtat för att läsa det aktuella programmet.

Humorfalangen

Lunds absolut bästa humorklubb av högsta skratt och kvalité. Möt Sveriges komikerelit och spännande rookies på vår stora scen! Kom och var med!

Årets andra kväll bjuder vi hit några riktiga höjdare: Simon Garshasebi, Ina Lundström, Emma Hansson - Löfgren & Martin Johansson.

Vi känner oss kärleksfulla och kör 2 för 1 den 19 februari. Bara visa upp din biljett i kassan så får du ta med dig en vän in helt gratis

Sittplatser har vi och dom är först till kvarn. Mejeriets bar har öppet med sitt breda sortiment av mat och dryck!

SIMON GARSHASEBI
Simon har vi under 2018 sett i humorserien “Laxbralla” och dessförinnan i “Hur svårt kan det va?”. Han har kört stand-up på de flesta klubbarna i landet och släpper regelbundet sketcher på Youtube och Instagram.

EMMA HANSSON-LÖFGREN
Malmö-komikern Emma bjuder på fyndiga observationer och med en charmig bitterhet mot sin omgivning skapar hon glädje på scen. Hon gillar att utmana sig själv till att spränga sin ”comfortzone”. Ni kan förvänta er skämt om att vara en hårt arbetande kulturarbetare samt mamma som pendlar mellan djup självtvivel och hybris. Samt skämt om dryga snubbar!

INA LUNDSTRÖM
Inas bitska och ärliga krönikor i Göteborgsposten gör att man skrattar morgonkaffet rakt ut på frukostbordet, och småflinar resten av dagen. Hos oss kommer folk skratta ut ölet på närmsta granne. Men det är rimligt.

MARTIN JOHANSSON
Martin Johansson är Göteborgaren som har skänkt hela sitt liv till standup, och det ska vi vara glada över. I höstas gick han till final i anrika tävlingen Grand Comedy Slam.