Humorfalangen

Denna programpunkt har redan varit. Klicka på hjärtat för att läsa det aktuella programmet.

Vaccinationsbevis/Covidpass

Den 1 december 2021 verkställs Folkhälsomyndighetens krav på vaccinationsbevis för alla över 18 år som besöker allmänna sammankomster inomhus med fler än 100 deltagare. I linje med denna bestämmelse kommer det att krävas vaccinationsbevis från alla som önskar besöka våra evenemang.

Kontroll av vaccinationsbevis på våra evenemang:
· Ladda ned ditt vaccinationsbevis på www.covidbevis.se (mobilt Bank-ID krävs).
· Kontrollera att ditt vaccinationsbevis är giltigt över konsertdatumet (både utskrivet och digitalt vaccinationsbevis är giltigt).
· Vad redo att visa ID-kort/legitimation i samband med uppvisandet av vaccinationsbeviset.
· Kom i god tid! Inpasserandet kan eventuellt ta lite längre tid, så se till att vara på plats i god tid innan konserten börjar för en smidig inpassering.

Simon Gärdenfors är aldrig stilla. Han utvecklar, finslipar och producerar ständigt nyskapande humor. En publikfavorit som alltid levererar.

Clara Kristiansen är rapp, bitsk och härlig. Med ett förflutet i P3:s tankesmedjan gör hon nu standupscenerna osäkra på ett förfriskande sätt.

Johannes Finnlaugsson kallas ofta för Sveriges bästa skämtskrivare och det med all rätt. I podcasten Måndag har han briljerat med sina spaningar och fått lyssnarna att tappa helt fattningen.

Armann Hreinsson är också en del av podcasten Måndag och är en suverän komiker som tar ett friskt tag om samhällsklimatet.