Humorfalangen

Komiker: 'Quick — en humorshow' med Ola Aurell och Isak Jansson, Victor Linnér
Denna programpunkt har redan varit. Klicka på hjärtat för att läsa det aktuella programmet.

Humorfalangen

Lunds absolut bästa humorklubb av högsta skratt och kvalité. Möt Sveriges komikerelit och spännande rookies på vår stora scen! Kom och var med!

'Quick — en humorshow'
En föreställning om Sveriges värsta rättsskandaler. Komikern Isak Jansson och den sjungande komikern Ola Aurell djupdyker i Quick-fallet tillsammans med en stor dos av humor. Showen liknar Veckans Brott live, men med mer rörelse och färre grymtningar. Droger, mord, freudianska felsägningar, cirkelbevis, vallningar, dalmål, smaklösa flecetröjor och tramsiga rim för hela slanten! Alla skämt i föreställningen är ett resultat av flera års terapi där bortträngda vitsar har återskapats. Förbered dig för en rolig och insiktsfull om ett otäckt ämne som är lika aktuellt nu som då.

Victor Linnér
Morgonpasset i P3:s komikerstjärna kommer äntligen till Humorfalangens scen! Victor har stått på standup scenen sedan 2010 efter förstaplatsen i nybörjartävlingen ”Bungy comedy”. Sedan dess har han stått på de flesta standup klubbarna runt om i Sverige och slipat på träffsäkert material.

Sittplatser har vi och dom är först till kvarn. Mejeriets bar har öppet med sitt breda sortiment av mat och dryck!