Humorfalangen

Komiker: 'Patriarkatets För- och Nackdelar' med Ellinor Svensson. Johanna Wagrell & Johannes Finnlaugsson.
Denna programpunkt har redan varit. Klicka på hjärtat för att läsa det aktuella programmet.

Humorfalangen

Lunds absolut bästa humorklubb av högsta skratt och kvalité. Möt Sveriges komikerelit och spännande rookies på vår stora scen! Kom och var med!

Elinor Svensson, Årets Kvinnliga Komiker 2017, besöker Humorfalangen med sin första soloföreställning ´Patriakatets för- och nackdelar´. Förbered er på en föreställning som plockar isär patriarkatet och synar det noga. Det är äntligen dags att ta reda på patriarkatets för- och nackdelar. Det kommer göras medelst standup men också med SÅNG pga... ja, varför inte. Det blir en helkroppsupplevelse som ingen vill missa (för alla som missar är kvinnohatare).

Det är inte alla som kan vara civilingenjör och komiker på samma gång, men Johanna Wagrell kan. Aktuell med humorpodcasts ”Jag orkar inte” och ”Vad blir det för mord?”. En Tankesmedjan i P3-favorit och är en av medlemmarna i humorgruppen Kattbiff.

En komiker från våra trakter. Även Johannes Finnlaugsson har florerat i Tankesmedjan i P3 och roddar nu podcasten ”MÅNDAG” tillsammans med Petrina Solange bland annat. Med flera egna standupklubbar i bagaget kan inte detta bli annat än KUL!

Sittplatser har vi och dom är först till kvarn. Mejeriets bar har öppet med sitt breda sortiment av mat och dryck!