Humorterrassen

2023.07.06
Kvällens komiker är en överraskning!
Humorterrassen
Pris
Entré:
115kr
Typ av arrangemang:  Humor / Scen
Öppnar:  17:30
Börjar:  20:00
Stänger:  23:00
Plats: Mejeriet
Åldersgräns: Fri ålder
I urval av humorklubben Oslipat möter du nykomlingar och erfarna komiker från den svenska stand-up-scenen. Vi håller alltid kvällens komiker hemligt men vi utlovar en total skrattfest! Vi bygger upp en klassiskt härlig stand-up-miljö som är perfekt för att umgås med vänner, skratta och snacka, äta och dricka.

För att underlätta för er och oss så har vi ett förköpssystem för bokning/biljetter så att ni vet att ni har en garanterad plats på arrangemanget. Arrangemangen är utomhus och vi flyttar inte in vid dåligt väder. Medparten av platserna är under parasoll eller segeltak men vid ösregn kan kläder efter väder vara en god idé!

Vill man ta något svalkande att dricka och kanske en runda boule innan man sätter sig till bords har vår bar Stallet öppet från 16.30!

BOKNING & BILJETTER:

· Även om datumet är fullbokat har vi ett antal platser som vi släpper på dörren. Kom ner och chansa!

· Välj biljetter för den sittning ni önskar komma och hur många ni är, gör gärna ett samlat köp för hela ditt sällskap. Det underlättar för oss i placering. Kan du inte välja din önskade tid är den tiden fullbokad. Välj en tidig sittning om ni vill ha chans på dom bästa borden :).

· Ha med biljetten utskriven eller i mobilen och visa hovmästare.

· Är ni ett stort sällskap (fler än 6 pers) så kan det hända ni blir uppdelade på fler bord. Är ni fler än 8 personer så gör ni två bokningar. Bokar du en singelplats kan det hända att du får sitta tillsammans med ett annat sällskap.

· Din bokning släpps vid en försening (30 min). Om ni märker att man håller på att komma försent till sin bokning var vänlig maila bokabord@kulturmejeriet.se eller ring 046-131347 (svar i mån av tid)

· Vid avbokning vänligen kontakta bokabord@kulturmejeriet.se (ange namn och referensnummer). Biljetterna återköps ej vid avbokning.

Kulturmejeriet
Stora Södergatan 64
222 23 Lund

Prenumerera på vårt nyhetsbrev