Bordsbokning möjlig två veckor innan arrangemanget

Humorterrassen

Denna programpunkt har redan varit. Klicka på hjärtat för att läsa det aktuella programmet.

Humorterrassen

Humorterrassen är ett av Mejeriets återkommande humorevenemang och är syster till Humorfalangen som arrangeras på hösten och våren.

I urval av Erik Börén från Humorfalangen möter du välkända komiker från den svenska stand-up-scenen. Vi bygger upp en klassiskt härlig stand-up-miljö på vår terrass som är perfekt för att umgås med vänner, skratta och snacka, äta och dricka.

Kvällens komiker:

Tomas Oredssons Masterclass

Entré: 60:-
Restaurang och bar: 18.00
Humorn börjar: 20.00

Matgäster kan i förväg boka bord på vår uteservering eller sitta vid drop-in bord på vår gårdsplan.
Alla platser har god uppsikt över programmet och du har möjlighet att ta del av vår sommarmeny.

Boka bord i förväg: Klicka på ikonen för bordsbokning till vänster och välj det datum du vill komma till oss! Bordsbokning är möjlig två veckor innan arrangemangets datum. Syns inte datumet i bokningskalendern är antingen datumet inte släppt eller så är det fullbokat. Men vi har över 150 st drop-in platser. Välkommen!
_______

När det är sommar slår vi på Mejeriet upp dörrarna till vår terrass igen! Vi tänder kulörta lyktor, spänner upp segeltaken och dukar upp på trädäcket för vår sommarmeny med nya rätter och drycker. Det händer en massa skoj nästan alla dagar i veckan; Utomhusbio, humor, musik, quizzer i olika format och så klart vår lördagsklubb - Sommarstället. Välkomna!

OBS! Skulle det ösregna flyttas arrangemanget in i vår stora konsertsal där vi skapar en mysig miljö.

Humorterrassen är en del av Sommarlund.

Du kanske också gillar