Imenella – Inställt

Denna programpunkt har redan varit. Klicka på hjärtat för att läsa det aktuella programmet.

KONSERTEN MED IMENELLA ÄR INSTÄLLD!
Tyvärr måste vi meddela att konserten med Imenella är inställd hos oss. Alla biljetter återlöses på respektive inköpsställe.

Har du frågor kan du vända dig till info@kulturmejeriet.se
Mvh Mejeriet

----------------------------
IMENELLA

År 2019 gått i rasande fart för stjärnskottet Imenella. Prisad som Årets Nykomling på årets Grammisgala och med ett stort gäng succésinglar i bagaget, kommer hon nu till Mejeriet och Lund!

Imenella slog igenom förra året med låtarna "Moves" och "Chagga". Imenella har fortsatt att imponera på Sverige och inledde 2019 med ett mäktigt framträdande på P3 Guld som aldrig tidigare setts i svensk TV, Imenella var även nominerad till Framtidens artist på galan. I februari tog hon hem priset för Årets Nykomling på Grammisgalan. Sedan har hon släppt singlar som "Trophy" med Madi Banja, "BADMAN FLOW" och sin debut-EP TRO.

Nyligen släpptes också singeln ”Fantasifull”, precis som vanligt när det kommer till Imenella levereras texten med enorm pondus och självsäkerhet. I samband med den nya singeln släppte även Imenella en miniserie i tre delar via hennes Instagram, en serie som utspelar sig till texten i låten.

Du kanske också gillar