Jazzklubben Underground

Daniel Boyacioglu & Landæus Trio — skivsläpp!
Denna programpunkt har redan varit. Klicka på hjärtat för att läsa det aktuella programmet.

Underground

Underground är klubben där du ser det absolut bästa inom jazz och improvisation. Stora namn inom jazz och artister du aldrig tidigare sett i sådana här sammanhang gästar pianisten Mathias Landaeus för unika och ofta improviserade möten.

Sedan 2010 har Lunds vattenhål för törstiga öron förgyllt staden med sina intima konserter där publiken på nära håll kan följa jazzens essens med dess fascinerande samspel och musikaliska processer. Varje onsdag till och med den 25 oktober ges konserter som speglar den levande jazzens bredd. Det är pianisten och Lundasonen Mathias Landæus som bjuder in musiker från när och fjärran till personliga och laddade möten på vår stora scen.

I vårens andra Underground-konsert möter vi hyllade poeten Daniel Boyacioglu i ett uppmärksammat samarbete med Mathias Landaeus Trio. Gruppen presenterar material från sin rykande färska skiva "Bön för världen". Kom och fira skivsläpp denna kväll med den geniala sammansättning musiker, poeter och vänner.

Denna onsdagskväll möter ni:
Daniel Boyacioglu, text & röst
Mathias Landæus, piano
Cornelia Nilsson, trummor
Johnny Åman, bas

Mejeriets bar & restaurang erbjuder som vanligt på ett brett sortiment dryck och två kvällens varmrätter för runt hundringen!

Säsongskort säljs på plats!

Du kanske också gillar