Biljetter ute nu!

Jazzklubben Underground

Isabella Lundgren & Landaeus Trio — Karolina Almgren Underground Unit
Denna programpunkt har redan varit. Klicka på hjärtat för att läsa det aktuella programmet.

Underground

Underground är klubben där du ser det absolut bästa inom jazz och improvisation. Stora namn inom jazz och artister du aldrig tidigare sett i sådana här sammanhang gästar pianisten Mathias Landaeus för unika och ofta improviserade möten.

Jazzklubben Underground är tillbaka för en kort men fullsmockad hösttermin. Klubb- och kapellmästare Mathias Landæus bjuder in till tre datum med dubbla akter - dubbla set. Vi möter en del namn som var planerade till vårens inställda konserter men också helt nya konstellationer. Hoppas ni ser fram emot, lika mycket som vi, att komma ut och ta del av livemusik igen! Kvällens akter: Isabella Lundgren & Landaeus Trio
Karolina Almgren Underground Unit feat. Elias Källvik, Owe Almgren, Anders Kjellberg & Lisbeth Diers.

BILJETTINFO:
Konserterna kommer genomföras på ett säkert sätt med hänsyn till gällande restriktioner och det är ett begränsat antal biljetter som släpps. Biljetter säljs i första hand som gruppbiljetter för bord om tre eller två stolar men ett begränsat antal solobiljetter (1 stol/1 bord) finns även att köpa. Biljetter och middag köps enklast på förköp!

På plats blir ni tilldelade ett bord och kan därifrån beställa mat/dryck via en app eller via serveringspersonal.
Har man förkylningssymptom uppmanar vi att man stannar hemma och vi genomför då återköp om så önskas - kontakta support@kulturmejeriet.se.