Biljetter ute nu!

Jazzklubben Underground

Dj: Elena Wolay (Jazz är farligt)

Kvällens akter: Davids Angels — Laura Toxvaerd & Landaeus Trio

Underground

Underground är klubben där du ser det absolut bästa inom jazz och improvisation. Stora namn inom jazz och artister du aldrig tidigare sett i sådana här sammanhang gästar pianisten Mathias Landaeus för unika och ofta improviserade möten.

Jazzklubben Underground är tillbaka för en kort men fullsmockad hösttermin. Klubb- och kapellmästare Mathias Landæus bjuder in till tre datum med dubbla akter - dubbla set. Vi möter en del namn som var planerade till vårens inställda konserter men också helt nya konstellationer. Hoppas ni ser fram emot, lika mycket som vi, att komma ut och ta del av livemusik igen!

BILJETTINFO:
Biljetter släpps måndag 19/10. Konserterna genomförs med hänsyn till rådande restriktioner och det är ett begränsat antal biljetter som släpps per kväll. Biljetterna säljs som gruppbiljetter för bord om tre eller två stolar. Detta för att få in den mängd folk på konserten att de fungerar ekonomiskt samtidigt som arrangemangen är säkra och följer rådande regelverk. Mat köps lättast på förköp och från bordet kan ni beställa dryck. Om biljettkategorier inte matchar antalet personer i sällskapet eller man inte har ett sällskap att gå med vänder man sig till support@kulturmejeriet.se, vi har ett väldigt begränsat antal enkelbiljetter att sälja.