Jazzterrassen

2022.07.22
GOING TO THE MOVIES
Jazzterrassen
Pris
Entré ordinarie:
120kr
Entré student :
95kr
Typ av arrangemang:  Konsert
Öppnar:  17:30
Börjar:  20:00
Slutar  23:00
Plats: Mejeriet
Åldersgräns: 13 år
Vi återupptar förra årets succé där musikföreningen Plektrum och Underground tillsammans med Mejeriet bjuder in till jazzkonserter under sex sommarkvällar på Mejeriets terrass. Vi möter såväl lokala som nationella musiker. Njut god mat, dryck och blå toner! Arrangemanget är en del av Sommarlund.

GOING TO THE MOVIES (20.00)
Trumpetaren Mårten Lundgren har en sällsynt förmåga att kombinera jazz av klassiskt snitt, med inte minst sångbara melodier, med ett högst modernt och kraftfullt uttryck på sitt instrument.
Flera storband har dragit nytta av hans talang; Stora Stygga, Gugge Hedrenius, Hector Bingert, Danska Radion för att nämna några. Utöver detta driver Mårten gärna projekt med vokalister och han arbetar bl a med hyllade sångerskan Mimi Terris.

Detta är ett projekt som vill visa på alla fina filmer och framför allt alla fina melodier som förekommit i filmer genom tiderna. Mårten har valt ut sina favoritmelodier och lagt tonvikten på de melodier som riskerar att glömmas bort, men som är allt för bra för att det ska kunna få ske. I detta projekt får man höra musiken och får lära sig om filmerna i form av en kort synopsis och lite lustiga anekdoter om både filmen, musiken och skådespelarna.
Och kolla line-upen! Allas vår favvo Cornelia på trummor, superbassisten Ida samt en av Danmarks svängigaste pianister kommer hit med Mårten och Mimi.

Mårten Lundgren - trumpet

Mimi Terris - sång

Zier Romme - piano

Ida Hvid – bas

Cornelia Nilsson - trummor
——

För att underlätta för er och oss så har vi ett förköpssystem för bokning/biljetter så att ni vet att ni har en garanterad plats på arrangemanget. Läs mer nedan.

BOKNING & BILJETTER:

· Välj biljetter för den sittning ni önskar komma och hur många ni är, gör gärna ett samlat köp för hela ditt sällskap. Det underlättar för oss i placering. Kan du inte välja din önskade tid är den tiden fullbokad. Välj en tidig sittning om ni vill ha chans på dom bästa borden :).

· Ha med biljetten utskriven eller i mobilen och visa hovmästare.

· Är ni ett stort sällskap (fler än 6 pers) så kan det hända ni blir uppdelade på fler bord. Är ni fler än 8 personer så gör ni två bokningar. Bokar du en singelplats kan det hända att du får sitta tillsammans med ett annat sällskap.

· Din bokning släpps vid en försening (30 min). Om ni märker att man håller på att komma försent till sin bokning var vänlig maila bokabord@kulturmejeriet.se eller ring 046-131347 (svar i mån av tid)

· Vid avbokning vänligen kontakta bokabord@kulturmejeriet.se (ange namn och referensnummer). Biljetterna återköps ej vid avbokning.

Du kanske också gillar

Kulturmejeriet
Stora Södergatan 64
222 23 Lund

Prenumerera på vårt nyhetsbrev