Jazzterrassen

2022.07.29
KIRA MARTINI
Jazzterrassen
Pris
Entré ordinarie:
120kr
Entré student :
95kr
Typ av arrangemang:  Konsert
Öppnar:  17:30
Börjar:  20:00
Slutar  23:00
Plats: Mejeriet
Åldersgräns: 13 år
Vi återupptar förra årets succé där musikföreningen Plektrum och Underground tillsammans med Mejeriet bjuder in till jazzkonserter under sex sommarkvällar på Mejeriets terrass. Vi möter såväl lokala som nationella musiker. Njut god mat, dryck och blå toner! Arrangemanget är en del av Sommarlund.

KIRA MARTINI (20.00)
Hon kom, hon hördes, hon segrade:
Det finns ett antal tillfällen i Plektrums historia som vi bär med oss med extra värme. Det handlar om när vi presenterat artister som inte tidigare varit så kända för Mejeriet-besökarna och det uppstått den alldeles speciella magi som vi kallar ”musik du inte visste du älskar”. Kira Martina i december 2018 var ett sådant. Så du som var där lär återkomma denna kväll och du som fortfarande ha kvar att upptäcka henne kan vi bara gratulera.

Kiras röst, klang, närvaro och värme är helt enkelt unik, vare sig hon sjunger jazz-standards, egna låtar brasiliansk pärlor eller en skandinavisk folkmelodi. (Hon är av svensk-danskt ursprung och har även bott i Brasilien). Med sig har hon fyra allt igenom lysande musikanter, så det är egentligen inte fråga om ”sångerska + komp”, utan en riktigt tight kvintett!
Så här skrev Alexander Agrell i Sydsvenskan: ”Det kan inte sägas enklare eller sannare än så här:
Den danska sångerskan, Kira Martini, sjunger i varje stund så man verkligen känner något”

Kira Martini – sång
Mads Söndergaard – keys/harmonika

Joel Illerhag – bas

Morten Aerö – trummor

Peter Marrott - trumpet

——

För att underlätta för er och oss så har vi ett förköpssystem för bokning/biljetter så att ni vet att ni har en garanterad plats på arrangemanget. Läs mer nedan.

BOKNING & BILJETTER:

· Välj biljetter för den sittning ni önskar komma och hur många ni är, gör gärna ett samlat köp för hela ditt sällskap. Det underlättar för oss i placering. Kan du inte välja din önskade tid är den tiden fullbokad. Välj en tidig sittning om ni vill ha chans på dom bästa borden :).

· Ha med biljetten utskriven eller i mobilen och visa hovmästare.

· Är ni ett stort sällskap (fler än 6 pers) så kan det hända ni blir uppdelade på fler bord. Är ni fler än 8 personer så gör ni två bokningar. Bokar du en singelplats kan det hända att du får sitta tillsammans med ett annat sällskap.

· Din bokning släpps vid en försening (30 min). Om ni märker att man håller på att komma försent till sin bokning var vänlig maila bokabord@kulturmejeriet.se eller ring 046-131347 (svar i mån av tid)

· Vid avbokning vänligen kontakta bokabord@kulturmejeriet.se (ange namn och referensnummer). Biljetterna återköps ej vid avbokning.

Du kanske också gillar

Kulturmejeriet
Stora Södergatan 64
222 23 Lund

Prenumerera på vårt nyhetsbrev