Jazzterrassen

2022.07.15
MIRIAM MANDIPIRA & BLUE BELLS OF JOY
Jazzterrassen
Pris
Entré ordinarie:
120kr
Entré student :
95kr
Typ av arrangemang:  Konsert
Öppnar:  17:30
Börjar:  20:00
Slutar  23:00
Plats: Mejeriet
Åldersgräns: 13 år
Vi återupptar förra årets succé där musikföreningen Plektrum och Underground tillsammans med Mejeriet bjuder in till jazzkonserter under sex sommarkvällar på Mejeriets terrass. Vi möter såväl lokala som nationella musiker. Njut god mat, dryck och blå toner! Arrangemanget är en del av Sommarlund.

MIRIAM MANDIPIRA & BLUE BELLS OF JOY (20.00)
Hon är ursprungligen från Zimbabwe, bor i Vanlöse, Köpenhamn, men låter som om hon står med rötterna i Louisiana eller Chicago. Jazz, blues, gospel och soul ryms i hennes fantastiska röst.
Miriam Mandipira har knockat oss i Lund förr, men nu kommer hon med en ny grupp – Blue Bells of Joy. Musikalisk livsglädje, humor och sväng kokas ihop till en rykande het gumbo av de tre sångerskorna och deras saxofonist. Eller som de själva skriver på mustig danska:
”3 sangerinder og en sax med år og erfarenhet i kufferten, og der bliver ikke pippet – der er hul igennem!”

Miriam Mandipira – vocals

Lea Thorlann – vocals, percussion

Pia Tröjgaard – vocals, piano

Nis Toxvaerd - sax

——

För att underlätta för er och oss så har vi ett förköpssystem för bokning/biljetter så att ni vet att ni har en garanterad plats på arrangemanget. Läs mer nedan.

BOKNING & BILJETTER:

· Välj biljetter för den sittning ni önskar komma och hur många ni är, gör gärna ett samlat köp för hela ditt sällskap. Det underlättar för oss i placering. Kan du inte välja din önskade tid är den tiden fullbokad. Välj en tidig sittning om ni vill ha chans på dom bästa borden :).

· Ha med biljetten utskriven eller i mobilen och visa hovmästare.

· Är ni ett stort sällskap (fler än 6 pers) så kan det hända ni blir uppdelade på fler bord. Är ni fler än 8 personer så gör ni två bokningar. Bokar du en singelplats kan det hända att du får sitta tillsammans med ett annat sällskap.

· Din bokning släpps vid en försening (30 min). Om ni märker att man håller på att komma försent till sin bokning var vänlig maila bokabord@kulturmejeriet.se eller ring 046-131347 (svar i mån av tid)

· Vid avbokning vänligen kontakta bokabord@kulturmejeriet.se (ange namn och referensnummer). Biljetterna återköps ej vid avbokning.

Du kanske också gillar

Kulturmejeriet
Stora Södergatan 64
222 23 Lund

Prenumerera på vårt nyhetsbrev